**MANDAL: Uten gyldig førerkort

19.55:** en bilist i Mandal blir stoppet og det viser seg at han mangler gyldig førerkort. Personen blir anmeldt

Fikk ruset sønn på døra

**MANDAL: Klage på russen

21.04:** Det kommer inn flere klager på russen som holder på med et rebusløp i Mandal. Da politiet kommer til Øyslebø skole hvor rusen akkurat har avsluttet aktiviteten, pålegger de russen å rydde skikkelig for seg.

**KRISTIANSAND: Gutter stjeler sykler

21.26:** Politiet får melding om unge gutter som stjeler sykler i Tordenskjoldsgate. En patrulje har sett etter guttene uten å se de.

**EVJE: Klage på høy musikk

21.28:** Det kommer inn en klage på fest i Evje hvor de spiller høy musikk. Politiet er opptatt med brann så de kommer først senere. Da er det stille og rolig.

Brann i saune i Evje

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

21.55:** Det blir meldt om en stjålet bil fra parkeringsplassen ved Møvik skole. Bilen må ha blitt borte mellom klokken 17.00 og 21.30. Bilen er en blå Mercedes E240 med registreringsnummer DJ 55535. **LYNGDAL: Råning ved senter

22.01:** Politiet får flere meldinger fra naboer som forteller om råning ved Alleen senter. Det rånes på Fiboveien og på parkeringsplassen ved senteret. Det rånes også lange veien ned til kirka. En patrulje har under oppsikt og har kontrollert en del biler. En bil har fått mangellapp fortekniske mangler.

Les også: Nektet å forlate arresten — slo etter betjent

**ARENDAL: Ungdommer plager beboere

22.29:** Ved Budalen skal ungdommer plage beboere med å blant annet kaste stein på vinduer. Da politiet kommer fram til stedet er disse unge forsvunnet.

**ARENDAL: Brøt opp søppelkonteiner

23.20:** To polakker skal ha brutt opp søppelkonteinere og hevet en del søppel ved Stoa industrier. En patrulje er på stedet.

**KRISTIANSAND: Beruset person i rundkjøring

23.22:** Det kommer en melding om en overstadig beruste person i rundkjøringen ved Mosby. En patrulje er på vei til stedet.