Grovt tyveri fra bedrift

KRISTIANSAND: Klokken 02.20 fikk politiet melding om at tyver hadde brutt seg inn i lokalene til Agderforskning på Gimlemoen. Ved nærmere undersøkelse viser det seg at det er stjålet flere bærbare datamaskiner. Tyvene tok seg inn i bygningen ved å knuse et vindu.

Ifølge et vitne skal en bil ha stukket fra stedet rundt det aktuelle tidspunktet. Men politiet er ennå usikre på om de kan knyte bilen til tyveriet.

Forslått 39-åring funnet i Narvika

KRISTIANSAND: Ved 05.40 tiden torsdag morgen fant sjokkerte vitner en totalt forslått person ved Narvika i Kristiansand. Ifølge vitnene hadde mannen fra Kristiansand opphovnet kinnbein, gjenklistrede øyne og store smerter i brystet. En patrulje fra politiet dro til stedet og hentet mannen. Han ble fraktet til sykehuset hvor det blant annet ble foretatt røntgenbilder.

Ifølge politiet nekter personen å oppgi hvem som banket han opp.

Trafikkulykke ved Kosvig

LILLESAND: To biler braste i hverandre ved innkjørselen til Kosvig på morgenkvisten torsdag. Ulykken skjedde da en norskregistrert bil ikke overholdt vikeplikten. Bilen kjørte ut på E18, og dermed kolliderte en litauisk bil med den norske.

Den kvinnelige sjåføren i den norskregisterte bilen og to litauere ble fraktet til legevakta i Lillesand for sjekk. Den ene litaueren ble fraktet direkte til Sørlandet sykehus Kristiansand med større skader.

Da politiet kom til stedet ble det gjennomført rutinemessig promillekontroll av de to sjåførene. Den litauiske sjåføren blåste rødt på politiets måleinstrument, og er dermed mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Ny trafikkulykke ved Vestre Vallesverd

LILLESAND: Bare få minutter etter at redningsmannskap hadde ryddet opp etter ulykken ved Kosvig smalt det på nytt ved innkjørsel til Høvåg langs E18. Politiet hadde få opplysninger om ulykken da Fædrelandsvennen ringte torsdag morgen. Men ifølge vitner skal flere personer være involvert i ulykken.