SØGNE: Naboer i området Lundeveien klager på at ungdom med fyrverkeri ødelegger nattesøvnen. I følge den som ringer inn meldingen til politiet kjører unggutter forbi i biler og kaster kinaputter ut vinduet utenfor husene. Politiet drar til stedet ved 22.30 tiden, men da har guttene forsvunnet.

ARENDAL: Klokken 01.30 melder Falck i Arendal at en bolig er utsatt for innbrudd. I følge vekteren har tyver tatt seg inn en kjellerdør. Det er usikkert hva som er stjålet.

BIRKENES: En 33-åring fra Kristiansand ble tatt for fyllekjøring ved Øygarden i Birkenes. Da politiet stoppet den mannlige bilføreren, virket han beruset. En utvidet prøve visste at mannen kjørte med et alkoholinnhold i blodet på 0.8 promille. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

KVINESDAL: Fotoforretningen Kvina Fotosenter i sentrum av Kvinesdal fikk besøk av ubudne gjester natt til tirsdag. Ifølge et øyenvitne lusket to menn med ryggsekk seg inn i butikken og stjal fotoutstyr. Like etter forsvant tyvene fra stedet. Politiet kom raskt til stedet og lette etter mennene uten og lykkes.

KRISTIANSAND: En observant taxisjåfør oppdaget ved 03.50 tiden at tre gutter var i ferd med å stjele fastlåste sykler ved rutebilstasjonen i Kristiansand. Da politiet kom til stedet like etter var tre sykler stjålet og like mange sykkellåser lå på bakken. Ifølge vitner hadde mennene syklet i retning Baneheia. Politiet lette etter mennene uten resultat.

LILLESAND: Klokken 04.30 natt til tirsdag gikk innbruddsalarmen ved bedriften Bil og Trailer i Lillesand. Tyvene brøt seg inn ved å knuse vinduet i inngangsdøra med en blomsterpotte. Det var Falck som meldte fra til politiet om innbruddet. Det er usikkert hva som er stjålet.