Personen som ble funnet i Glomma onsdag, stemmer med beskrivelsene politiet i har av Lyngstad.

— Bekledning og beskrivelse av personen stemmer så langt veldig greitt. Men for å være på den sikre siden har vi anmodet om å få oversendt tannlegekortet til Lyngstad, sier politiførstebetjent Bjørn Holmefjord ved Fredrikstad politistasjon, til Fædrelandsvennens nettavis.

Liket, som i går ble sendt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo, ble funnet like i nærheten av hvor Lyngstad sist ble observert natt til lørdag. Etter en kveld på byen valgte Justvik-mannen å bli igjen på utestedet Din Bar i Fredrikstad sentrum da kameratene tok kvelden.

— Vi har ingen andre savnede personer i området som passer med beskrivelsen, sier Holmefjord.

Foreløpig vet politiet ingenting om dødsårsaken. Liket skal ikke ha noen synlige ytre skader.

— Rettsmedisinerne ønsker ikke å komme med en sikker konklusjon før den endelige obduksjonsrapporten foreligger. Det kan gå to måneder, sier politiførstebetjenten.

Lyngstad var på helgetur i Fredrikstad med tre kamerater for å se fotballkampen mellom Start og Fredrikstad søndag kveld. Det siste kameratene har observert er at 43-åringen snakket med to jenter på utestedet. Politiet står uten konkrete spor for hva som kan ha skjedd videre.

— Vi har etterlyst vitner og personer som kan ha observert Lyngstad senere på kvelden, men vi har ikke fått noe resultat, sier Holmefjord.