KRISTIANSAND: Julefreden har tydeligvis senket seg over Sørlandet.

— Det har vært en veldig rolig natt til søndag for politiet. Vi har ikke hatt noen alvorlige episoder, opplyser operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Her er hva politiet stelte med natt til søndag:

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

01.22** En 22 år gammel mann fra Søgne ble stoppet av politiet i Rådhusgata. Mannen kjørte uten gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Innbrakt for bråk

01.52** To menn ble tatt med inn til politivakta i Arendal etter at de hadde stelt i stand bråk ved Langbrygga. De var imidlertid lite samarbeidsvillige overfor patruljen, og den ene vil bli anmeldt for vold mot politiet.

— Det er ikke snakk om en alvorlig voldsepisode, men han gjorde motstand på en slik måte at han vil bli anmeldt, sier Austad.

Mennene, den ene i midten av 20-årene, den andre i midten av 30-årene, er bosatt i Arendal.

**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

03.38** En 21 år gammel mann ble tatt for urinering ved utestedet Havana Etcetera i Tollbodgaten. Mannen vil bli anmeldt og bøtelagt for forholdet.

Lurer du på hvor mye politiet hadde å gjøre forrige natt til søndag? Sjekk politiloggen her.

**FARSUND: Innbrudd og skadeverk

12:15** Dørene og låsene på Husebyparken asylmottak i Farsund har i løpet av natten blitt brutt opp av ubudne gjester. Det er i tillegg blitt påført skader på stedet. Politiet etterforsker saken.

**GRIMSTAD: Innbrudd hos gartner

12:50** Politiet fikk melding om et innbrudd hos en gartner på Grimstad. Det er foreløpig ikke kartlagt hva som er stjålet fra stedet. Politiet etterforsker saken videre.

**GRIMSTAD: Innbrudd i leilighet

12:50** Ved å knuse et vindu har tyver tatt seg inn i en privat leilighet i Grimstad. Eierne av leiligheten skal ifølge politiet være bortreist, og en patrulje ble sendt til stedet. Det er foreløpig ikke kartlagt hva som er blitt stjålet fra leiligheten.