KRISTIANSAND: Kleppe mener Hagen ved å støtte Bondevik-regjeringen også støtter stor innvandring til landet. Hagen omtales som «Carl Iskariot Hagen» og som en løgner. Carl I. Hagen ville i går ikke svare på kritikken fra Kleppe.

I et større oppslag kalt «Trikkedrapet og århundrets eksperiment» blir statsminister Kjell Magne Bondevik gitt deler av skylden for at en psykiatrisk syk somalier drepte en nordmann i Oslo i sommer: «Du forsøker å dømme oss nordmenn, når det er DIN uansvarlige politikk som dreper, voldtar og skader nordmenn,» står det å lese.

Artikkelen konkluderer med at Bondevik fører en liberal innvandringspolitikk for å komme i posisjon til en høyere stilling i FN. Artikkelen avsluttes slik: «Etter mitt syn må Vesten beskytte sin egen befolkning mot den masseinnvandringen som truer med å forandre vårt land. Men dessverre, våre antinasjonalistiske politikere nøler av frykt for hva andre land vil si. De burde heller frykte hva som vil skje dersom de ikke gjør noe.» Bondevik så i går ettermiddag ikke noe behov for å svare på kritikken.