I dag lanserer den tidligere porno— og nakenmodellen Aylar sin dvd "Ett år i rampelyset". Den inneholder filmopptak av en rekke norske kjendiser, blant annet Starts midtbanekriger Kristofer Hæstad.

— Jeg synes ikke dette er bra, sier han til VG.

Opptaket av ham stammer fra en motevisning på Kick i Kristiansand tidligere i år. Der gikk han på catwalken i undertøy. På samme visning var også programleder for "Top Model" på TV3 Katrine Sørland, som heller ikke er spurt.

— Dette skal jeg sjekke med mitt apparat, sier Doffen til VG.

I dag mandag har han snakket med selskapet bak videoen og gitt beskjed om at han ikke kommer til å forfølge saken.

— Jeg kommer ikke til å gjøre noe mer med dette. Dette er ikke en film jeg ønsker å bli assosiert med, men det er bare snakk om to-tre sekunder, sier Doffen til fvn.no.

Også en annen glamourmodell, Helene Rask, reagerer på at hun er med på dvd'en.

Jentene er avbildet på coveret, og synes ikke det er greit at de dermed er brukt i markedsføringen av utgivelsen. Doffen er ikke med på coveret.

Aylar sier til VG at hun ikke forstår at de reagerer:

— De er med i kanskje tre sekunder fra et moteshow. Vi filmer ingen som ikke vil bli filmet, og de er ikke avbildet på coveret, sier hun til VG.

Ideskaper Jon Edvardt Brant bekrefter at verken Sørland eller Doffen er blitt spurt om de vil være med, men viser til at de begge visste at filmopptak ble gjort under motevisningen.