KRISTIANSAND:

Litt over klokken 12.00 lørdag formiddag ble en 19-åring pågrepet i en stjålet bil ved Hobbesland i Birkenes. Han hadde kjørt av veien. Bilen var stjålet i Arendal natten før. Politiet konstaterte at det var tyvegods i bilen, blant annet en scooter. Mannen kjørte uten gyldig førerkort. For politiet vil den videre etterforskning vise om 19-åringen har raidet deler av landsdelen på jakt etter tyvegods.

Dette er listen politiet fikk inn mellom klokken 13.00 og 19.00 lørdag. Tyveriene kan ha skjedd for en tid siden, særlig er det aktuelt for fritidsboliger.

Iveland: Innbrudd i hytte på Oggevatn i løpet av den siste perioden.

Birkeland: Innbrudd i bolig hvor det blant annet ble stjålet drikkevarer.

Marnardal: Innbrudd i en fritidsbolig på Skuland hvor det er stjålet tepper, parabol-anlegg og TV.

Lindesnes: Innbrudd i fritidsbolig på Røyland i Sør-Audnedal. Her er stjålet tre våpen: en Mauser, en hagle og en salongrifle. Inngangsdøra var brutt opp.

Lillesand: En åtte fots gummibåt av typen Aqua Quick med en femhesters motor er stjålet fra Høvåg.

Froland: Innbrudd i privathus natt til lørdag. Her ble det stjålet blant annet tv og dvd.

Arendal: Tyveri av en tjue år gammel Mercedes Geländerwagen.

Arendal: Innbrudd på fylkestrygdekontoret hvor det var stjålet pc-er og flatskjermer. Det ble også forsøkt stjålet en bil fra parkeringsanlegget.

Tvedestrand: Innbrudd i båt på Østerå Marina. Her var et konsoll kuttet ut og fjernet.

Tvedestrand: Innbrudd i hytte på Borøy hvor det er stjålet inventar, klær, sko og en vaskebenk.

Tvedestrand: Innbrudd i en bedrift hvor det ble stjålet en ny sølvfarget Ford Escort.

pinsedag fortsatte som pinseaften.

Søgne: Innbrudd i tre biler i Prestebukta ved Åros. Fra to biler er det stjålet stereoanlegg, mens det fra en tredje ble stjålet en mobiltelefon.

Arendal: Et stereoanlegg er stjålet fra et innbrudd i en bil som stod parkert på His. Det skjedde etter klokken 04.00 natt til søndag. En rute var knust i bilen.

Kristiansand: Politiet undersøkte søndag om det var stjålet noe etter et innbrudd i en forretning i Trekanten i Vågsbygd.

Ved midnatt natt til 2. pinsedag fikk politiet melding om innbrudd i en bolig på Setesdalsveien. Noen hadde tatt seg inn gjennom et vindu som var dekket til med en plate. Borte var et digitalt kamera, mobiltelefon og noen penger.

Både Fiskå skole og Møvig skole i Vågsbygd hadde uvedkommende på besøk i løpet av pinsen. Falken meldte klokken 22.35 fredag kveld fra om mulig grovt tyveri fra Fiskå skole. En rute var knust, og noen har vært inne i skolebygningen som ble rammet av brann i slutten av november i fjor, hvor to ungdommer er tiltalt for å ha tent på. Om noe er stjålet, vil skoleledelsen finne ut av senere. Utpå dagen 2. pinsedag fikk politiet melding om innbrudd på Møvig skole. — Det er stjålet datamaskiner fra skolen, og flere vinduer er knust, sier operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt. Politiet var på stedet og sjekket forholdene mandag ettermiddag for å sikre spor.

Arendal: Bilinnbrudd i Kittelsbukt. Fra en parkert bil er det stjålet cd-spiller og en jakke.

Tvedestrand: En mann fra Østlandet som hadde parkert bilen sin på Søndeled ble møtt av et sørgelig syn etter båttur i sørlandsskjærgården. Noen hadde nemlig ripet opp den to år gamle Range Roveren på sidene, på tanket og på panseret.

Kristiansand: En båt av typen Grand Rib 650 ble stjålet fra Langfeldts almenning natt til søndag. Båten er fjorårets modell og er hvit under med grå patonger. Den har en 150 Hk Yamaha motor og kjennetegn KAZ462. Bykle: Klokken 14.25 fikk politiet melding om at en bil med personer av asiatisk utseende hadde stukket av fra bensinregningen på Hovden.

Froland: En hytte ved Bjorvatnet var skikkelig ramponert innvendig da eierne kom på pinseferie.

Mandal: Flere bilskilt er skrudd av biler natt til søndag flere steder i byen. Politiet hadde søndag fått melding om minst fem tilfeller.

Marnardal: Fra en hytte på Skuland er det stjålet hjørneskap, kiste og aggregat. Også nabohytta har hatt besøk.