LYNGDAL: Mistenkt for ruskjøring

19.25: En 41 år gammel kvinne ble stanset av UP. Hun er mistenkt for ruskjøring. Kvinnen anmeldes også for å ha vært i besittelse av mindre mengder hasj.

KVINESDAL: Ikke gyldig førerkort

17.25: En 54 år gammel mann ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

KRISTIANSAND: Krangel om parkeringsbot

17.00: Politiet måtte mekle i en krangel mellom en vekter og en bilfører i parkeringshuset under Sandens kjøpesenter. Krangelen hadde oppstått på grunn av en parkeringsbot. Vekteren hevder at han ble slått i brystet av den kvinnelige sjåføren, og er anbefalt å anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Brann i båt

11.11: Se egen sak

FLEKKEFJORD: Spyttet på politiet

10.20: En mann ble pågrepet og anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann etter å ha spyttet på politiet.

GRIMSTAD: Sauer på vift

08.10: Sauer observert på gang- og sykkelstien i Holvika.

KRISTIANSAND: Bilstans på E 18

07.25: Politiet sjekker hva som er problemet etter at en bil har stoppet opp i vestgående kjøreretning på Varoddbroa. Bilen borte da politiet ankom.

KRISTIANSAND: Stille etter stormen

06.20: Politiets operasjonssentral for Agder har natt til tirsdag ikke fått nye meldinger om skader på eiendom eller veier som følge av ekstremværet som herjet landsdelen i helga og mandag.

KRISTIANSAND: Ran i Vågsbygd

04.00: Se egen sak

KRISTIANSAND: Truende restaurantgjest

01.39: En 27 år gammel mannlig restaurantgjest ble bortvist fra sentrum etter å ha opptrådt truende overfor en annen gjest og en dørvakt. 40 minutter senere dukket mannen opp på et annet utested, og ble da satt i arresten og anmeldt. Ifølge politiet er det langt fra første gangen personen lager uro.