Handelens dag1_2.jpg Foto: Torstein Øen
Handelens1.jpg Foto: Torstein Øen
Handelens2.jpg Foto: Torstein Øen
Handelens4.jpg Foto: Torstein Øen
b2.JPG Foto: Ina Stavrum

KRISTIANSAND: Handelens dag er blant de travleste handledagene gjennom året i Kvadraturen. Klokka 07.00 åpnet butikkene og til tross for dårlig vær var det kø foran flere butikker.

Foran inngangen til Sandens ventet et 40-talls handlesugne sørlendinger. Også ved andre butikker og boder i Kvadraturen var folk klare til å shoppe til unormalt gode priser.

Gryter til halv pris og billig fotoutstyr

Fædrelandsvennens team sjekket flere butikker i morgentimene. Ved Libris var det rolig, mens det hos Cubus var mange som sikret sommerplagg.

Arne Konradsen (57) hadde tatt turen til Jernia i Lillemarkens for å kjøpe gryter til halv pris. Utenfor Japan Photo hadde mange fotointeresserte tatt turen for å spare penger på fotoutstyr.

Drar kortet til det er tomt

Lisbeth og Kristin Haugland klare for Handelens dag. Foto: Ina Stavrum

Lisbeth Haugland (18) og Kristin Haugland (20) var blant dem som sto i kø ved Sandens før klokka 07.00 torsdag morgen.— Jeg pleier alltid å jobbe på Handelens dag, så nå skal jeg ta det igjen. Feriepenger har nettopp kommet inn på konto også, så nå skal jeg dra kortet til det stopper, sier Kristin Haugland, som skal kjøpe klær.

Fædrelandsvennen skrev tidligere i uka at Handelens dag er årets viktigste dag for butikkene i Markens gate. Butikkene har planlagt "høytidsdagen" siden januar, og enkelte av butikkene har kjøpt inn to tonn varer yil Handelens dag.

Fædrelandsvennen kommer tilbake med mer stoff fra Handelens dag utover formiddagen!