KRISTIANSAND: Klokka 08.15 meldte politiets operasjonsleder at politiet ville foreta åstedsundersøkelser i Lindex-butikken i Markens. Der har det vært grovt tyveri i løpet av natten. Tyvene har rotet mye inne i butikken.

Klær trukket frem

— Det har vært innbrudd etter stengetid og frem til i dag. Det var ikke mye rot, men det er trukket frem mye klær og en del kosmetikk, fortalte politiførstebetjent Terje Erklev på stedet.

Fremdeles er det ikke oversikt over hvor mye som er tatt. De ansatte i butikken ønsket ikke å kommentere hva som hadde skjedd onsdag morgen.

— Jeg har ikke fått tilbakemelding fra patruljen på stedet om hva som har skjedd. Innbruddet har skjedd i løpet av natten, sier operasjonsleder Frank Solås til Fædrelandsvennen.

Ifølge politiet var store mengder klær dratt utover butikken. De jobber nå med å få tak i en overvåkningsvideo de håper kan gi en forklaring på hva som skjedde. Foto: Ina Stavrum

Butikken var stengt fram til klokka 12.00 i forbindelse med undersøkelsene, ifølge en lapp som er satt opp på døra.

Venter på video

Det er ingen tegn til innbrudd på utsiden av butikken, og ifølge betjenten på stedet er det usikkert hvordan tyven eller tyvene har kommet seg inn.

Politiet jobber nå med å få tilgang på en overvåkningsvideo for å få klarhet i dette.