KRISTIANSAND: Det var ved 20-tiden søndag kveld hendelsen skjedde. To personer ble skadet og én ble pågrepet etter voldsepisoden på bowlingsenteret i Kongsgård allé på Lund.

— Det de ansatte fikk med seg, var at to personer kom inn og skulle spille biljard. De fikk biljardkøer. Men de valgte et bord der det var noen som spilte fra før, sier avdelingsleder Viig.

Det var to ansatte på jobb søndag kveld.

— Svært bitt i armen

20-åringen, som senere ble pågrepet av politiet, ville ikke godta å vente på biljardbordet.

— Han ba dem flytte seg. Det ville de jo ikke, siden de hadde betalt. Da gikk mannen til angrep, slo med biljardkøen, og de løp etter hverandre, sier Viig, og legger til at ungdommen som ble angrepet fikk noen skraper i armen og et dunk i hodet.

Han opplyser at det var mye folk på bowlingen da hendelsen skjedde.

— De ansatte fikk hjelp av en snooker-spiller til å legge mannen i bakken, men da ble snooker-spilleren bitt. Han fikk et svært bitt i armen, sier Viig.

Deretter klarte 20-åringen å løpe ut av utgangen, men politiet pågrep ham raskt utenfor.

Sjokkerte ansatte

Jeg synes ikke noe om at sånt skjer i vårt lokale der det er mye folk og barn

- Hvordan opplevde de ansatte situasjonen?

— De var jo litt sjokkerte. Et øyeblikk trodde de noen lekte eller tulleslåss, men med én gang de skjønte alvoret, kontaktet de politiet. De ansatte gjorde alt riktig og politiet kom raskt, sier Viig.

Selv har han jobbet på Metro Bowling i 12 år, men har aldri opplevd bråk av så alvorlig karakter.

— Jeg synes ikke noe om at sånt skjer i vårt lokale der det er mye folk og barn. Jeg håper ikke det gjentar seg, sier Dag Roar Viig.