— Vi har fått massevis av positive tilbakemeldinger fra klubbene vi var hos i fjor. I Start tror vi det er enda nyttigere å dra ut til klubbene enn til å invitere hit til Sør Arena. Da viser vi enda mer at vi bryr oss og vil bidra til fremgang og vekst for fotballen på Sørlandet, sier sportslig administrativ leder i Start, Rune Jakobsen, til klubbens hjemmesider.

I fjor hadde Start treningsleir i Lyngdal samt et opplegg i Farsund. I tillegg hadde trener Mons Ivar Mjelde og spillerne hans en økt på Levermyr i et øsende regnvær.

Dette året har Start-gutta planer om å legge opp en minitreningsleir hos Giv Akt på Vigeland i juni. I tillegg håper de å få til noe med MK. Etter sommeren går turen østover. Da skal kaptein Glenn Andersen ta med seg spillerne til Fevik og Express, og senere i september måned skal Gimletroll og Donn få være med eliteseriespillerne. Men det er ikke bare langs kysten at Start ønsker å vise seg fram. De skal opp til Evje der Otra skal samle andre klubber slik at hele Setesdal blir med på samlingen.