**KRISTIANSAND: Stjålet bil

07.25:** En Volvo C30 personbil meldes å ha blitt stjålet i løpet av natta fra Flekkerøy. Bilen har kjennetegn: KH 54957. **MANDAL: Innbrudd i båthus

08.21:** Ved Mones i Mandal virker det å ha vært innbrudd i flere båthus. En politipatrulje er sendt til stedet.

**TVEDESTRAND: Svindelforsøk

10.30:** En kar fra Songe i Tvedestrand sier han har blitt oppringt av en engelsktalende person som ber om opplysninger fra PC-en. Mannen fra Tvedestrand mistenker Microsoft-svindel, avbryter samtalen og ringer politiet.

ARENDAL: – Kvinne holdt fanget av kjæreste i ett døgn

**KRISTIANSAND: Narkotikabeslag

12.49:** En politipatrulje stopper to biler på Tinnheia. Det blir funnet mindre mengder hasj i begge bilene. To jenter og én gutt i 20-årene blir innbrakt til arresten.

GRIMSTAD: Aggregatselgere

Politiet får meldinger på irske selgere som går fra dør til dør og skal selge strømaggregater.

– Å selge aggregater er ikke i seg selv ulovlig, men vi anbefaler folk å ikke kjøpe fra disse selgerne. Det er neppe noe røverkjøp, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt.

MANDAL: Jente kolliderte med buss

**AUDNEDAL: Innbrudd legekontor

15.08:** Rundt 700 kroner forsvant fra kassen på Audnedal legesenter, etter antatt innbrudd under pause mellom 12.15 og 13. Ingen mistenkte.

**LILLESAND OG GRIMSTAD: Lovlig aggregatsalg

15.16** : En del meldinger på engelske biler i Lillesand og Grimstad, med folk som selger aggregater. En politisjekk viste at en 37 år gammel ire opererte lovlig, med 140 sett fortollede aggregater.

**KRISTIANSAND: Tyveri bolig

15.45** : Melding om innbrudd og tyveri i bolig på Søm.

LYNGDAL: Fartskontroll Fra klokken 13 til 17 fikk 25 bilister forenklet forelegg i UP-kontroll i 60-sona på E 39 ved Rom. Den høyeste farten ble målt til 85 kilometer i timen. To fikk forelegg for mobilbruk.

**KRISTIANSAND: Mann i fyllearresten

17.32:** En 64 år gammel kristiansander ble satt i fyllearresten, etter sjikanerende beruset oppførsel i Markens gate i Kristiansand.

**BYGLAND: Tre over mann

17.52:** En 56 år gammel mann ble skadet i arbeidsulykke i Bygland. Han fikk et tre år over seg, mens han holdt på alene i skogen. Han ringte selv og ba om hjelp. Han ble fraktet til sykehus, det er uvisst hvor alvorlige skadene er.

**FARSUND: Stakk med ølkasse

19.38:** En ukjent gjerningsmann stakk av gårde med en ølkasse på Kiwi i Farsund. Torsdag kveld var det fortsatt uklart om ølkassen besto av tomme eller fulle kasser.

**HOMSTEAN: Stjal bil utenfor butikken

19.50** : En kvinne rapporterer at bilen hun satte fra seg utenfor butikken på Homstean i Øvrebø, var stjålet da hun kom ut igjen. Bilen er en sølvfarget Opel Agila, med kjennemerke AX78019. En mann fra disktriktet ringte senere politiet, og fortalte at han hadde hjulpet en slik bil opp fra ei grøft. Bak rattet satt en ung, mørkhudet mann.

**SØGNE: 34 tatt i fartskontroll

22.06** : 34 bilister fikk forenklede forelegg, etter at UP gjennomførte en fartskontroll i 70-sona ved avkjørselen til Tangvall på E 39 torsdag kveld. Ingen fikk førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Biltyv tatt

22.13:** En 14 år gammel gutt ble stoppet i Hannevika. Bilen var stjålet på Homstean i Øvrebø tidligere på kvelden. 14-åringen er under tilsyn av Tua, Tiltak for ungdom — Agder, og blir tilbakeført dit.

**LUND: Russen bråker

22.40:** Ved Spar-butikken på Rundingen samlet russen seg i biler, og naboer klaget over høy musikk.