**GRIMSTAD: Kjørte bil i grøfta

23.59:** Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt i grøfta ved Bie. En 20 år gammel mann mistenkes for å ha kjørt bilen i påvirket tilstand, I tillegg hadde han ikke førerkort. Det ble sikret blodprøve av mannen, og forholdet ble anmeldt.

**TVEDESTRAND: Påkjørt rådyr

00.06:** Et rådyr ble påkjørt ved Gjeving. Viltnemnda ble kontaktet.

**VENNESLA: Stakk av fra kontroll

00.06:** En moped stakk av fra en kontroll i sentrum av Vennesla. Mopeden forsvant fra stedet.

**FLEKKEFJORD: Påkjørt rådyr

00.11** : Et rådyr ble påkjørt på E39, vest for Egenes Camping. Viltnemnda ble orientert.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

00.37:** Politiet fikk melding om en bil parkert ved Fiskå skole. Det viste seg at bilen er stjålet. Bilen ble ivaretatt av politiet.

**FARSUND: Hus utbrent

00.50:** Se egen sak

**KRISTIANSAND: Råkjørte i feil retning

01.34** : Se egen sak

**GRIMSTAD: Påkjørt sau

01.49:** Politiet fikk melding om en påkjørt død sau på riksvei 420. **MANDAL: Knuste vindusrute

02.05:** Politiet fikk melding om en knust vindusrute på en butikk på Holum. Det er ikke noe som tyder på innbrudd. Forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Kjørte hjem beruset kvinne

02.26:** En politipatrulje tok hånd om en beruset dame i Grimstad sentrum. Kvinnen i 50-årene ble kjørt hjem av politiet.

**VENNESLA: Moped og bil kræsjet

06.43:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Innbrudd i lastebil

06.50:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra en parkert lastebil ved Idrettsplassen ved Møllevannsveien. En av siderutene ble knust, og noen arbeidsklær har blitt stjålet. Forholdet anmeldes.

**RISØR: Tyveri av skiltnummerplater

07.14:** To skiltnummerplater med nummer PD 37135 ble stjålet fra en parkert bil på Akland.

**MANDAL: Påkjørt rådyr

07.21:** VTS ble orientert om et påkjørt rådyr på riksvei 455 på Lindland ved Holum.

**KRISTIANSAND: Dieselsøl på E 39

08.03:** Det ble meldt om dieselsøl i østgående løp inn mot Kristiansand på Vesterveien. Vegtrafikksentralen ble varslet og sendte personell til stedet.

**ARENDAL: Forlatt båt

09.11:** En GH-jolle med 9,9 hk Yamaha påhengsmotor ligger ved melders brygge. Ikke registrert med eier i småbåtregisteret. Båteier oppfordres til å ta kontakt med politiet.

**MANDAL: Innbrudd hos bilforhandler

09.11:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bilforretning i Langgata i Mandal. Skal ha skjedd i løpet av natten. en beige Citroen Picasso er stjålet fra stedet. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Beruset mann fremsatte trusler

09.53:** Politiet fikk melding om at en beruset mann oppførte seg truende på Stoa senter. Han har fremsatt trusler blant annet mot betjeningen. Politiet ble sendt til stedet, men mannen var borte. Det kom ingen anmeldelser på forholdet.

**KRISTIANSAND: Kjørte for fort

11.19:** Politiet fikk melding om en polskregistrert varebil som kjørte for fort på E18 i Kristiansand. Farten skal ifølge en innringer ha vært 140-150 km/t. Politipatruljen stanset bilen i Kristiansand, men de hadde ingen målinger av den. Ble påtalt av patruljen, og sluppet videre.

**BIRKELAND: Bilskilt sjålet

12.33:** Politiet fikk melding om at to nederlandske kjennemerker var stjålet fra en Opel Astra. Registreringsnummer er 34FZ-JK.

**ARENDAL: Mann pågrepet i væpnet aksjon

12.35:** Les egen sak

**LYNGDAL: Kjørte uregistrert bil uten førerkort

15.50:** Politiet fikk melding om at en uregistrert BMW var på vei mot Lyngdal. Bilen ble funnet ved Rosfjord. Det var to personer ved bilen. Den ene av dem, en 51 år gammel kvinne fra Farsund, erkjente overfor politiet å ha kjørt uregistrert bil uten å inneha førerkort.

**ARENDAL: Biltyveri

15.50:** Det ble meldt om tyveri av en rød Citroen Jumpy fra Myrene Stadion. Tyveriet skjedde i løpet av formiddagen. Like etter kom det melding om at denne bilen ble kjørt av en beruset fører. Politiet stanset bilen ved Solborg i Arendal og pågrep en 48 år gammel mann fra Arendal. Det er mulig tyvegods i bilen. Ved kontroll viste det seg at mannen ikke var beruset. Han ble kjørt til arrest.

**LILLESAND: Trailerdekk eksploderte og forårsaket trafikkulykke på E 18

15.57:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Ruset bilfører stoppet av tollvesenet

16.49:** Tollvesenet stoppet en utenlandsk bilfører idet han kjørte i land fra ferja. Fører mistenkes for å ha kjørt bil i ruset tilstand. Blodprøve ble sikret og mannen satt i arrest.

**ARENDAL: Kvinne med barn flyktet fra mann

17.43:** Politiet mottok flere henvendelser fra personer i Arendal sentrum om en kvinne med et lite barn som flyktet fra en mann. Episoden skjedde ved Maxis. Mannen (27) ble pågrepet av politiet. Kvinnen (32) med barn ble, etter eget ønske, kjørt til krisesenteret. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slåssing i hus i Vågsbygd

17.55:** Det ble meldt om slåssing i et hus i Vågsbygd. Det viste seg å være et problem vedrørende et leieforhold. Uenigheten hadde i dag medført vold med slag. En person ble kjørt til legevakt med en skade i kjeven.

**GJERSTAD: Pågrep bilfører som kjørte med stjålne bilskilt

18.40:** Politiet kom over en bil med påsatte stjålne bilskilt. I bilen var det gods som trolig er tyvegods. Føreren av bilen ble pågrepet.

**VENNESLA: Hytteinnbrudd

18.43:** Politiet fikk melding om at det var gjort innbrudd i ei hytte på Drivenesheia. Tyven har tydeligvis bodd i hytta en tid. Politiet vil gjøre undersøkelser.

**KRISTIANSAND: Bil kjørte i feil retning på E 18

19.08:** Flere personer ringte politiet og varslet om at en rød Suv kjørte vestover i østgående kjørefelt. Politiet så etter bilen, men den svingte av E 18 før den kom til Hånes.

**LILLESAND: Dødsulykke på E 18

20.23:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Varoddbroa

20.27:** Les egen sak