**KRISTIANSAND: Truende person

00.03:** Politiet fikk melding om at en klient ved en institusjon i Vågsbygd opptrådde truende. Personen ble pågrepet av politiet. Det viste seg at vedkommende var i besittelse av narkotika.

**RISØR: Sykkelvelt

00.19:** Via AMK fikk politiet melding om at en syklist hade veltet i Enghavgata i Risør. Politi og ambulanse kjørte til stedet. Syklisten ble kjørt til legevakt i ambulanse med ansiktsskader.

**ARENDAL: Berusede personer

00.50:** Politiet tok seg av to overstadig berusede personer ved Pollen i Arendal sentrum. En av dem ble sendt i taxi til legevakt mens den andre ble kjørt hjem av patruljen.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

09.08.13:** Tyveri av en hvit Ford Escort med registreringsnummer DH 21367. Bilen ble stjålet fra Lumberveien i Vågsbygd 9. august.

**KRISTIANSAND: Tilløp til slåsskamp

00.21:** Det var tilløp til slåssing i sentrum. En person ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Slåsskamp

00.25:** Politiet fikk melding om at to personer slåss på Tyholmen. Begge ble bortvist fra sentrum og blir anmeldt for bråk på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Mopedist stakk fra politiet

01.23:** En moped stakk fra en politipatrulje i Vågsbygd. Etter et lite stykke kjøring, på 30-40 meter, ble føreren pågrepet av politiet. Det ble funnet narkotika gjemt på mopeden. Føreren anmeldes også for kjøring i ruset tilstand.

**AGDER: Mann kjørte i 148 km/t

00.30:** En bilfører ble målt til gjennomsnitt av 148,6 km/t i 100-sonen på E 18 i Lillesand. Bilføreren, en mann i 20-årene, fikk førerkortet beslaglagt. Føreren erkjente forholdet.

**MANDAL: Mistanke om bruk av narko

01.46:** En 33 år gammel mann fra Mandal ble innbrakt fra Store Elvegate etter mistanke om bruk av narkotika.

**ARENDAL: Pågripelse etter slåsskamp

01.52:** En mann ble pågrepet for slåssing ved et utested i Arendal sentrum.

**KRISTIANSAND: Vold i sentrum

02.32:** Politiet fikk melding om tre personer som slo på to andre i Markens gate. En politipatrulje var på stedet like etter, men da var gjerningsmennene borte. Politiet vil sjekke nærmere etter gjerningsmenn.

**ARENDAL: Mann sov i gata

02.50:** Politiet fikk melding om at en mann sov i gata ved Neset i Arendal. Vedkommende ble vekket og satt i marsj av patruljen.

**MANDAL: Høy musikk fra båt

02.51:** En båtfører spilte høy musikk fra båten ved gjestebrygga i Mandalselva. Vedkommende hadde fått pålegg før og dro fra stedet med båten.

**KRISTIANSAND: Tre personer tatt med hasj

03.05:** Tre personer som var i besittelse av hasj ble innbrakt fra Markens gate.

**FLEKKEFJORD: Biltyveri

03.21:** Politiet fikk melding om at en sølvgrå Audi var blitt stjålet fra Austad i Flekkefjord. Bilen har registreringsnummer BD 13506. Et sidevindu lå igjen på stedet.

**MANDAL: Melding om knivstikking

05.02:** Politiet fikk melding om at en mann som var knivstukket og forslått i Møllegata i Mandal. Det ble meldt at dette var skjedd på gata og politi og ambulanse rykket ut. Det viste seg at meldingen var feil. Mannen hadde i beruset tilstand falt mens han gikk eller syklet. Resultatet ble en kløvd leppe. Mannen ble tatt med av ambulansen.

**ARENDAL: Mann kjørte i fjellveggen og hoppet i elva — ble hentet livløs opp fra vannet

10.08:** Les egen sak

**ARENDAL: Båttyveri

11.58:** Politiet fikk melding om tyveri av en 6 fots gummijolle "Quicksilver 200 RU", påsatt en 5 hk Yamaha utenbordsmotor. Tyveriet har skjedd fra båthavn i Kilsund.

**SØGNE: Bensintyveri

13.00:** Det ble meldt om tyveri av to kanner, som inneholder ca. 30 liter bensin, fra Lundeelva i Søgne. Forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Innbrudd og tyveri

13.31:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra en adresse i Holum. Det er borttatt diverse verktøy fra stedet.

**GRIMSTAD: Bedrageri ved veksling

13.35:** En forretning i Oddensenteret er blitt utsatt for bedrageri i forbindelse med veksling av en 1000-kroneseddel. Forholdet anmeldes.

**RISØR: Boliginnbrudd

13.58:** Politiet fikk melding om innbrudd i en privatbolig på Akland. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet. Politiet vil sikre spor på adressen.

**EVJE: Boliginnbrudd

16.07:** Grovt tyveri ved innbrudd i bolig i tidsrommet 8/8-10/8. Det er stjålet diverse smykker. Politiet vil undersøke åstedet i løpet av kvelden.

**ARENDAL: Alarm hos Mestergull

17.04:** Politiet har rykket ut til mestergull ved torvet i forbindelse med melding om røyk i forretningen som var stengt. Alarmen ble utløst av arbeid i bygget.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter med sprettert

17.34** I Arenfeldtsvei er det knust ruter med sprettert. Politiet har lett i området etter en mann av utenlandsk opprinnelse, uten resultat.

**KRISTIANSAND: Stakk av med handlevogn med øl

19.05.** Se egen sak

ARENDAL: Stjal motorsag

Grovt tyveri fra Dalenveien. Det er også gjort skadeverk på stedet. Det er stjålet en motorsag. Politiet har sikret spor.

**RISØR: Kvinne tatt med el-sjokk-våpen

19.57:** Under en kontroll av en bil i Lagetveien avdekker politiet at en kvinne (25) var i besittelse av el-sjokk-våpen. Hun blir anmeldt og får forelegg.

FLEKKEFJORD: Tatt for biltyveri Mann (32) pågrepet for biltyveri. Politiet har gjort beslag og etterforsker saken.

**MANDAL: 17-åring slått ned ved Buen

23.04:** Gutt (17) slått ned ved Buen. Mistenkte er en gutt på 15. Han løp fra stedet men er identifisert.

**ARENDAL: Gutt slått ned på Merdø

23.10** AMK melder at en gutt er slått ned på Merdø. Politi og ambulanse på vei til åstedet.