KRISTIANSAND: — Det som er gøy, er at det er like mye nerve her som i eliteserien. Folk er veldig engasjerte og det har vært veldig bra trøkk i min første 6. divisjons-kamp, smiler Strømstad etter endt dyst på kunstgresset ved Kristiansand Stadion.

S e video av Strømstads straffemiss over!

Etter at den lille midtbaneteknikeren ikke fikk være med i Mons Ivar Mjeldes stall etter opprykket til eliteserien i fjor, er Strømstad blitt fotballekspert i Tv2. I høst har han også vært med på innspillingen av kjendisversjonen av 71 grader nord på TVNorge.

Onsdag var han tilbake på fotballbanen, da i 6. divisjon, for Tigerberget. Og fargekombinasjonen er velkjent for Starts tidligere nummer sju.

— Jeg har ikke spilt fotball på fire måneder, men det var gøy endelig å spille igjen, sier Strømstad, som synes det var tøft nok å komme inn fra benken.

— Jeg ble jo sliten mot slutten. Det er lenge siden sist og det var ikke så mye krefter igjen. 6. divisjon er et passelig nivå for meg nå.

Den lille driblefanten viste at han fortsatt har ballfølelsen inne.

— Gleden av det å kose seg med ballen er der fortsatt, sier Strømstad, som ikke hadde sitt vante sjutall på den gule drakta.

— Det ble nummer 16, i og med at jeg ikke har spilt for dem tidligere. Men hvis jeg er med fra første seriekamp neste år, forventer jeg 7-eren, sier Strømstad og smiler.

StrømstadTigerberget 3.jpg Foto: Torstein Øen

Etter at Tigerberget ble nummer to i sin 6. divisjonsavdeling, var det onsdag klart for opprykkskamp mot Randesund.

Etter halvtimen ledet RIL 3-0. Tigerberget fikk en redusering rett før pause og bygget videre på det målet ved å utligne til 3-3 med fire minutter igjen å spille. På kampens siste mål var det Strømstad som slo corneren som Raymond Throne stanget i nettet.

Dermed skulle kampen avgjøres på straffer. Den var det Randesund som vant, og dermed er det de som rykker opp til 5. divisjon. Fredrik Strømstad bommet på sitt forsøk fra 11-meteren.