**ARENDAL: Uvettig kjøring med moped

22.10-00.10:** Politiet fikk melding om at en «haug» mopedister drev uvettig kjøring i Arendal sentrum. Politiet har vært på stedet og bortvist folket.

**KRISTIANSAND: Glass i veien

00.10:** Politiet fikk melding om at det var mye glass i veibanen etter en kollisjon uten personskade ved Rundingen på Lund. Veitrafikksentralen ble varslet og ville fjerne glasset.

**LINDESNES: Beruset kvinne

00.10: P** olitiet fikk melding om en overstadig beruset kvinne ved Lindesneshallen. Politiet dro til stedet og kjørte kvinnen hjem til familien.

**ARENDAL: Brann i bolig

00.18:** Alle nødetatene rykket ut da det ble meldt om brann i en bolig på Barbu. Flere personer ble evakuert, og en av dem hadde fått røykskader. Brannen ble slukket i leiligheten hvor det brant. To personer ble kjørt til sykehuset for sjekk.

**KRISTIANSAND: Sovende beruset person

00.52:** En beruset person som lå og sov var ikke helt fornøyd med å bli vekket. Personen roet seg og reiste hjem i drosje.

**KRISTIANSAND: Sovende beruset person 2

00.57:** En ny sovende beruset person ble vekket og sendt marsj hjem i seng.

**GRIMSTAD: Høy musikk

00.55:** Det kom inn klager fra naboer som ikke fikk sove på grunn av høy musikk fra et bolighus. Politiet kjørte til stedet og avsluttet festen.

**SONGDALEN: Promillekontroll

01.00-01.45:** 13 ble kontrollert i promillekontroll ved Kilen på Finsland. Alt OK.

**LILLESAND: Boliginnbrudd

01.12:** Politiet fikk melding om innbrudd i bolig og dro til stedet for å foreta åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: To pågrepet etter slåsskamp

01.24:** Det ble meldt om slåssing og amper stemning i Vestre Strandgate. To personer ble innbrakt av politiet for å ha slåss, og én for vold mot politiet.

**SØGNE: Edru sjåfør ble mistenkt for promillekjøring

01.50:** Politiet fikk melding om mulig promillekjøring på E 39 i Søgne. Bilen ble stanset av politiet, og det viste seg at føreren var helt edru.

**FARSUND: Kvinne slått ned

01.53:** Politiet påtraff en kvinne i begynnelsen av 20-årene som var blitt slått ned i Farsund sentrum. Ifølge operasjonsleder Jon Kvitne blødde kvinnen fra nesen. Hun ble tatt hånd om og kjørt til legevakt for behandling. Kvinnen hadde ingen opplysninger som kunne lede politiet til en gjerningsperson. Saken vil bli etterforsket videre.

**LYNGDAL: UP-kontroll

00.54:** UP gjennomførte en kontroll på E 39 i Lyngdal. Fire personer ble gitt mangellapper på kjøretøy, det ble gitt fem forenklede forelegg og gjort ett førerkortbeslag for kjøring i 152 km/t i 80-sonen.

**GJERSTAD: Skadeverk på Lunden skole

01.49:** En person stakk fra stedet etter å ha gjort skadeverk på Lunden skole. Politiet fikk gode vitneopplysninger og pågrep senere en person som er mistenkt for forholdet.

**ARENDAL: Person ble slått ned

02.42:** Politi og ambulanse rykket ut etter melding om at en person var blitt slått ned i Peder Thomassons gate. En person ble kjørt til sykehus. Gjerningsmannen var stukket fra stedet. Vitneopplysninger kan meldes til politiet på telefon 02800. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Brann i to biler

02.30:** Politi og brannvesen rykket ut da det kom inn melding om at det var brann i et kjøretøy på Dønnestadveien på Tveit. To parkerte biler brant på stedet og brannvesenet jobbet med å få slukket disse. Begge ble utbrent.

**KRISTIANSAND: Utrivelige personer utenfor Ernst

02.50:** Det kom klage på to utrivelige personer utenfor hotell Ernst. En person ble bortvist av politiet fra stedet og en annen ble innbrakt til arrest.

**FARSUND: Person laget bråk

03.00:** En person blir anmeldt for å ha slåss og laget bråk i beruset tilstand.

**MANDAL: Bråk utenfor Marna Cafe

02.30:** To personer havnet i klammeri med hverandre utenfor Marna Cafe i Store Elvegate. Politiet dro til stedet, og begge ble dimittert.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

04.09:** Det ble meldt om brann i en søppeldunk utenfor rutebilstasjonen.

**LILLESAND: Synkende båt

04.15:** Politiet ble varslet om at en Ibiza 20 som holdt på å synke ved Beddingen i Lillesand. Båten har ukjent eier.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll

06.00-07.15:** 45 sjåfører ble kontrollert i promillekontroll ved Farvannet. Alt OK.

**SØGNE: Tyveri fra enebolig

08.57:** Det har vært grovt tyveri fra en enebolig. Tyvene har mulig blitt skremt bort av utløst alarm. En politipatrulje foretar åstedsundersøkelse.

**LYNGDAL: Promillekontroll

08.00-09.30:** 51 ble kontrollert i promillekontroll ved Kvavik. Alt OK.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll

08.30-10.00:** 120 ble kontrollert i promillekontroll på RV 9 på Mosby. Alt OK.

**ARENDAL: Krakilsk person

09.45:** Politi og ambulanse rykket ut på husbråk hvor en krakilsk person skal ha sparket og slått andre personer på stedet. Den mistenkte ble pågrepet av politiet.

**KRISTIANSAND: Brann i villa

23.39:** 110-sentralen meldte om brann i villa, og nødetatene rykket til stedet. Det viste seg at det brant i et sikringsskap. Brannen ble rakst slukket. Brannårsaken er foreløpig ukjent, men politiet vil undersøke saken nærmere mandag formiddag.