GRIMSTAD: Pågrepet for promillekjøring

22.45: UP har stanset personbil i Grooseveien. Det er mistanke om at fører har kjørt med promille. Fører er pågrepet og kjørt til Arendal politistasjon.

RISØR: Bil og båttilhenger i vannet

19.59: En bil med en tilhenger havnet i vannet ved Mindalen båthavn i forbindelse med sjøsetting av en båt. Ingen personer ble skadet. Eier av bilen sørget selv for å få den og hengeren på land.

Politiet karakteriserte det som et hendelig uhell. Hendelsen ble ikke sett på som en politisak.

MANDAL: Bileier slokket selv brann

18.37: Brannvesenet Sør i Mandal rykket ut etter melding om bilbrann. Det viste seg å ikke være alvorlig. En viftereim i bilen hadde mest sannsynlig gått varm og forårsaket antydning til flammer. Eier slokket selv brannen med ei bøtte vann.

TVEDESTRAND: Laserkontroll

17.30–20.00: Utrykningspolitiet avholdte laserkontroll i 60 km-sone. Resultatet ble to førerkortbeslag og sju forenklede forelegg. Høyeste hastighet som ble målt var 91 km/t.

LINDESNES: Moped veltet

17.13: En moped veltet på fylkesvei 460 ved Lonestrand. Det skal ha vært to mopeder ifølge, da den ene kjørte av veien. Føreren var våken og oppegående. Ambulanse og politi ble tilkalt.

Mopedføreren ble sendt til sykehus i Kristiansand for sjekk. Mannen er lettere skadet, opplyser akuttmottaket ved Sørlandets sykehus klokka 20.06. Politiet opprettet sak.

MANDAL: Skulle stoppe for fugl

16.44: Det oppsto en kjedekollisjon da en bilfører forsøkte å stoppe for en fugl. Les egen sak

KRISTIANSAND: Søkte etter savnet 3-åring

16.28: Les egen sak

BYGLAND: Frontkollisjon ved Skomedal

15.03: Les egen sak

BIRKELAND: Syklist har veltet

12.48: En syklist veltet på Tveitevegen. Kvinnen fikk skrubbsår og ble kjørt til legevakt for sjekk.

KVINESDAL: Steinras

07.20: Et lite steinras gikk ved Feda. Les egen sak her.

– Det har vært en rolig natt og lite å skrive hjem om. I Kristiansand sentrum har det vært ganske rolig, også i forbindelse med arrangementet på Fiskebrygga. Det har vært et par mindre tilfeller, litt ordensforstyrrelser og bortvisninger, sier operasjonsleder Linn Andresen til Fædrelandsvennen onsdag morgen.