LILLESAND: Kjørte 155 km/t

23.00: UP stoppet bilfører som ble målt til 155 km/t i 100-sone på E 18. Anmeldelse og førerkortbeslag.

ARENDAL: Full overtenning i garasje

21.21: Nødetatene er på Trollnes, hvor det er brann i en garasje. Ifølge Fædrelandsvennens reporter på stedet, er det full fyr i garasjen. En bil står i garasjen.

En person er ifølge Agder-politiet lettere skadet.

– En mann har fått brannskader i ansiktet og på hendene og får oppfølging på Arendal sykehus, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt.

Flammene har spredt seg til trær utenfor garasjen. Østre Agder brannvesen jobber med å kjøle ned det nærliggende nabohuset og vegetasjonen rundt garasjen.

Røyken fra brannen er synlig på lang avstand. Bilen som står i garasjen er også totalskadet. Klokka 21.48 hørtes det et kraftig smell fra bilen da det tok skikkelig fyr i motorrommet på bilen.

Etterslukking

– Brannmannskapene har kontroll og foretar nå etterslokking. Det er skader på garasjen og to biler. En bil var inni garasjen, og en sto delvis inni. Ingen andre bygg er berørt av brannen, sier Alsaker til Fædrelandsvennen rundt klokka 22.30.

Med tre branner i distriktet på en dag, ser politiet noen sammenheng mellom brannene?

– Nei, det er det ikke. Men brannene blir etterforsket, sier Alsaker.

Vi kommer med mer

Foto: Ernest Boswarva
Foto: Ernest Boswarva

LILLESAND: Tyveri av henger med vannskuter

18.48: Politiet melder om tyveri av en henger med vannskuter på i Lillesand sentrum. Registreringsnummer PV 7683 på tilhengeren. Vannskuteren er av merket Seadoo, og er rød og sort.

GRIMSTAD: Brann i garasje

18.11: Grimstad brannvesen er i Markveien på en garasjebrann. Brannen er i garasjerekke, og en garasje er overtent. Politiet melder at brannvesenet skal ha kontroll på brannen. Les mer i egen sak her.

Denne bilen gikk i fjellveggen ved Libru søndag ettermiddag. Foto: Ernest Boswarva

ARENDAL: Utforkjøring

17.52: En bil har kjørt utfor på fylkesvei 42 ved Libru i Arendal kommune.

Bilen kom kjørende fra Froland mot Arendal, da den skar ut på høyre siden. Bilen har fått omfattende materielle skader.

To ambulanser, legevaktlege og flere politipatruljer rykket ut til ulykkesstedet. To personer ble kjørt til legevakten.

– Begge var oppegående og er beskrevet som lettere skadet, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt.

GRIMSTAD: Innbrudd

13.30: Det har vært innbrudd i en bolig under oppussing ved Hunsdal. Tv og annet elektronisk utstyr er blant det som er stjålet. Politiet har utført en åstedsundersøkelse, og oppretter sak.

LYNGDAL: Kjøretøy har mistet ett hjul

11:10: På E 39, ved Lyngdal Aleen, har et kjøretøy mistet ett hjul. Det er ingen personskade på stedet, men noen trafikale problemer, melder politiet.

LILLESAND: Ruskjøring uten førerkort, med uregistrert buss

09:45: Politiet melder om en mann på 45 år. Han skal være mistenkt for å ha kjørt en uregistrert buss i beruset tilstand. Mannen har heller ikke gyldig førerkort. Politiet venter på resultater fra utvidet blodprøve.

– Mannen skal ha kjørt i lav hastighet, fram og tilbake i et tettbebygd strøk, opplyser vaktleder ved Kristiansand politistasjon, Rune Hofstad.

Tvedestrand: Trafikkulykke

09:13: Politiet melder om at en bil har kjørt i en lyktestolpe på E 18 ved Fianesvingen. Politi og ambulanse er på stedet. Det var kun ett kjøretøy involvert i ulykken.

ARENDAL: Brann

08.10: Det brant i en garasje ved Strømsbu gård. Les egen sak her.

GRIMSTAD: Båt på skjær

08.00: En mindre båt har kjørt på et skjær eller en holme (Kuskjær). Det skal ikke være personskader. Politiet dro til stedet og startet et søk da de ikke fant båten. Viser seg at båten har blitt tauet bort av en annen båt. Det er ukjent hvor den har blitt av, men politiet avslutter søket i samråd med Hovedredningssentralen.

KRISTIANSAND: Båtfører tatt for promillekjøring

06.45: I løpet av natten har politibåten stoppet elleve båtførere. Resultat: Én anmeldt for promillekjøring, én pågrepet for promillekjøring, ett anmeldt båttyveri og ett forelegg utsendt for manglende lanterneføring.

KRISTIANSAND: Stakk fra regning

05.12: Politiet melder om en mann som stakk fra taxiregningen sin, ved Justvik, i natt.

MANDAL: Urinering på offentlig sted

02.56: Mann på 22 år anmeldes for urinering på offentlig sted.

MANDAL: Bråk på utested

02.05: Betjeningen på et utested i Mandal varsler politiet om en gjest som er til sjenanse. Mannen henvendelsen gjelder bortvises av politiet. Litt seinere kom samme mann tilbake til utestedet. Denne gangen blir han pågrepet, og kjørt i arrest. Politiet anmelder mannen for å ikke ha etterkommet deres pålegg.

KRISTIANSAND: Leteaksjon etter båtulykke

02.03: SE EGEN SAK

ARENDAL: Slåsskamp

00:56: Det meldes om slåssing utenfor et utested ved Langbrygga. Politiet drar til stedet, der en av tjenestemennene deres blir angrepet. Personen som angrep politiet løper fra stedet, uten å ha påført noen større skader. Nå leter politiet etter kjent gjerningsmann. Sak opprettes.

GRIMSTAD: Vanskelig gjest

00.47: Politiet melder om en kvinne som oppfører seg vanskelig på et utested i Grimstad. Dørvakten ønsker henne fjernet av politiet. Politiet drar til stedet og hjelper dørvakten.

ARENDAL: Slåsskamp

00.40: Politiet mottar melding om en slåsskamp. Politiet drar til stedet, og skiller de involverte partene fra hverandre. Krangelen skal ha oppstått da forbipasserende slo på en bil. Inne i bilen satt det to personer, melder politiet. Begge de som satt i bilen tok kontakt med mannen som slo, og dermed oppsto tilløpet til et slagsmål. Mannen som slo i bilen bortvises fra Arendal sentrum til neste morgen.

Politiet rykket ut til Pontis Pizza i Kvinesdal etter melding om slåssing natt til søndag. Foto: Jan Ivar Rafoss

KVINESDAL: Bråk på utested

00.32: Melding om person som skal ha slått til en dørvakt på et utested. Politiet drar til stedet.

MANDAL: Trafikkulykke

00.03: Mopedfører skal ha kjørt i en midtdeler. Hendelsen fant sted på E 39, ved Høybakken. Mopedføreren løp fra ulykkesstedet før politiet ankom. Ifølge vitner skal føreren av mopeden være skadet. Den 21 år gamle sjåføren ble funnet i området, og kjørt til Sørlandet sykehus av en ukjent.

– Vi har tatt en blodprøve av ham. Han er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand, sier operasjonsleder Martin Ugland til Fædrelandsvennen.

Mopeden skal være stjålet eller tyvlånt.