**KRISTIANSAND: Kvinne slo mann

01.00:** En mann skal ha blitt slått av en kvinne utenfor en pub ved Markens. Mannen ønsker ikke å anmelde saken.

**FARSUND: Slått på restaurant

03.30:** En mann skal ha blitt slått da han var på restaurant i byen. Mannen vil anmelde saken i løpet av dagen.

LILLESAND: Mistenkt for promillekjøring

**ARENDAL: Beslag av narkotika

06.06:** Politiet har pågrepet en person som var i besittelse av 45 til 50 gram amfetamin, samt litt hasj. Saken etterforskes nærmere.

BIRKELAND: Bil kjørte i bekk

ARENDAL: Innbrudd på barneskole

08.10: I løpet av nattens mulm og mørke har noen brutt seg inn på Birkelund barneskole og stjålet fire LG-flatskjermer til data. Tyven kom seg inn ved å fjerne listverket rundt et vindu.

**ARENDAL: Arbeidsulykke

08.35:** En rørlegger fikk strøm i seg da han var på jobb på Arena senter. Mannen skal være letere skadet og er blitt sendt til Sørlandet sykehus i Arendal for sjekk.

**KRISIANSAND: Biltyveri i Songalen

09.15:** En sort Golf ble stjålet da den stod parkert utenfor Kiwi ved Rosselandsveien i natt. Den hadde registreringsnummer: P172016. **KVINESDAL: Arbeidsulykke 2

09.23:** En mann i Feda ramlet ned 5.5 meter da han var på jobb. Under fallet skal han ha truffet en stige, men var "heldig" og kom fra ulykken med en hjernerystelse. Mannen er sendt til sykehuset for sjekk. Hvilket arbeid mannen holdt på med er ikke kjent.

**GRIMSTAD: Hytteinnbrudd

11.47:** En hytteeier meldte om at noen hadde gjort innbrudd i hytta hans på Homborsund. Det er tredje gang på et halvt år at denne hytta har blitt utsatt for innbrudd. Gjerningsmannen hadde forlatt hytta med et stort rot, men ingenting skal være stjålet denne gangen.