KRISTIANSAND: Fyllekjørte i muren

0030: En observant nabo i Kobberveien syntes det virket som en noe uvanlig lukeparkering, selv til en kvinne å være. Hun kjørte fram og tilbake og dunket inn i muren flere ganger, så naboen kontaktet politiet om parkeringsproblemene. En patrulje kom til stede, fant adressen til kvinnen, og kunne ved selvsyn konstatere at alt tydet på at kvinnen var såpass beruset at hun verken skulle kjørt bil — eller prøvd å lukeparkere. Hun ble tatt med for utvidet blodprøve, og måtte gi fra seg førerkortet.

GRIMSTAD: Kjørte i fjellveggen

0033: Bilføreren ringte selv til politiet og erkjente at han hadde vært fryktelig trøtt da han kom til Holvik i Grimstad. Han hadde merket at han holdt på å sovne med rattet, men stanset likevel ikke kjøringen - før han møtte veggen. Fjellveggen, for å være presis. Men siden han ikke ble skadet, og ingen andre ble plaget, er saken bare registrert hos Agderpolitidistrikt som et uhell, og blir dermed ikke etterforsket nærmere.

ARENDAL: Rumenere rotet

0250: Utenfor Scandic hotell i Arendal observerte noen tre mistenkelige personer i en bil, og de mistenkes for tyveri av bærbare pc’er og mobiltelefoner. Etterlysning ble sendt ut over politinettet, og i Telemark klarte en patrulje å finne bilen. Derfor pågrep de tre menn og en kvinne av rumensk opprinnelse, men det ble ikke funnet noe tyvegods da de ble stoppet ved Kragerø. Men de rotet fryktelig med identitetene sine, og dermed ble de satt i arrest i Arendal, mistenkt for tyveri og falsk identitet.

KRISTIANSAND: Stakk to ganger fra politiet

0440: En bilfører stakk fra politiet i Auglandsbukta i Vågsbygd og kjørte full fart ut mot Kroodden. I stedet for å følge etter, ventet patruljen ved innkjørselen, og - helt riktig - bilføreren kom ut igjen. Politiet forsøkte forgjeves å stanse bilen. Ikke før den kom til en 90 graders sving i Auglandsbukta, som bilføreren ikke klarte og dermed kjørte av veien og inn i gjerdet på ei balløkke, stanset bilen. Ut løp tre personer med politiet i helene. Den ene, trolig en mannsperson, klarte å komme seg unna, men bilens eier og trolig fører ble pågrepet sammen med en kvinne. Begge er i midten av 20 årene og fra Kristiansand. Politiet vet foreløpig ikke hvorfor bilføreren stakk av - men en utvidet blodprøve vil gi svar på om inntak av rusmidler kan være årsaken.