**KRISTIANSAND: Beruset person på venterom

01.16:** Politiet ble tilkalt for å bistå en vekter med å fjerne en beruset person fra venterommet til NSB i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Tyveri i enebolig

08.30:** Ifølge politiet har det vært tyveri fra en enebolig i Frivoldveien der det er stjålet hus— og bilnøkler fra gangen i huset. Politiet oppretter sak på forholdet.

**MANDAL: Truende mann med spade

08.10:** En mann født i 1963 fremsto som sint og ruset og oppførte seg truende med en spade i Middelfartsgate. Mannen blir anmeldt for truende oppførsel og bruk av narkotika.

**GRIMSTAD: Tyveri fra bil

11.56:** Det har vært et nytt tyveri fra Frivoldveien. Denne gangen har tyven slått til i en åpen bil og stjålet diverse jakker. Tyven har også lagt igjen nøkkel fra det forrige innbruddet, som skjedde tidligere på dagen, i bilen. Politiet ønsker tips i saken.

**GRIMSTAD: Forsøk på tyveri

12.25:** Det ble oppdaget at det er gjort forsøk på grovt tyveri fra Grimstad vertshus i Frivoldveien 11. Det er kun bryteskader på stedet, og det ser ikke ut til at vedkommende har fått adgang. Politiet skal foreta åstedsundersøkelse.

Les også:

**ARENDAL: To mistenkt for ruskjøring

13.35:** UP stoppet en moped og en bil for kontroll på His. Begge mistenkes for ruskjøring. Sjåføren av bilen var en kvinne i midten av 20-årene, og mopedisten var en mann i begynnelsen av 30-årene. Begge fremstilles for blodprøve. Førerkortene er beslaglagt og de to anmeldes.

**GRIMSTAD: Stjal brusautomat

14.10:** Noen har stjålet en brusautomat fra Fevik skole/stadion. Saken anmeldes.

**MANDAL: Stjal bil

15.20:** En uregistrert Chevrolet Tahoe LT1500 er stjålet fra Saltverket. Bilen er grønn.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Baneheitunnelen skapte kø

16.26:** Les egen sak.

**MANDAL: Mistanke om ruskjøring

16.10:** En bil ble kontrollert av politiet ved sentrum. Det er mistanke om kjøring i ruset tilstand. Sjåføren er pågrepet, og blir anmeldt. Politiet har også tatt beslag i sjåførens førerkort.

**ARENDAL: To biler kolliderte

16.51:** To biler har kollidert på fylkesvei 410 ved Allevika. Ingen personer ble skadet, men det ble store materielle skader på bilene. Bilberger er kalt ut for å taue bilene. Ulykken skal ha skjedd da den ene bilen kom over i motgående kjørefelt og traff fronten på en bil som kom imot. En av sjåførene er anmeldt og førerkortet er beslaglagt.

**VENNESLA: Mistanke om ruskjøring

17.40:** Politiet har kontrollert en bil på riksvei 9. Sjåføren er mistenkt for kjøring i ruset tilstand.