42-åringen leverte sin vinnerkupong på Rema 1000 Farsund 9. oktober, og ble onsdag 5,7 millionerkroner rikere.

— Nei, så fantastisk. Jeg ble først litt irritert fordi jeg trodde først du var en telefonselger, så jeg holdt på å legge på røret, sier 42-åringen til Norsk Tipping.

Maleren Roy

Fædrelandsvennen fant fram til at vinnerens navn er Roy Berntsen, og 42-åringen bekrefter at han holdt på å slenge på røret.

— Men hun sa at hun hadde ringt opp igjen, sier han og ler.

42-åringen er gift og har tre barn, og kona var så glad over milliongevinsten at hun slo seg løs mens mannen sto i telefonen med Norsk Tipping.

— Hun danser i stua nå, sa han.

Paret har tre barn sammen og gleder seg over å få 5,7 millioner inn på konto.

— Vi trenger de pengene. Dette er helt fantastisk. Jeg har alltid sagt at jeg én dag kommer til å vinne, og nå skjedde det. Helt utrolig. Tidligere har jeg hatt seks rette i Lotto tre ganger, sier han til Norsk Tipping.

Hus, bil og båt

Til Fædrelandsvennen sier Farsund-mannen at det er de vanlige drømmene han går med.

— Det er ikke noe spesielt, alle hadde nok sagt at de trenger de pengene. Men kanskje gjøre noe på huset, kjøpe bil og båt. Sånne drømmer man vanligvis ikke har råd til. Men jeg skal ikke svi av alt.

— Pensjonen er sikret, sier han.

Trippel

Grunnen til den høye utbetalingen er at ingen har klart å få seks rette i pengespillet de siste tre onsdagene. Dermedvar det trippel jackpot med 22 millioner kroner i potten. Fire spillere hadde seks vinnertall på kupongen, og vant dermed 5,7 millioner kroner hver.

De andre vinnerne er fra Tromsø, Finland og Danmark.