Tirsdag morgen må politiet kjøre ut til nye adresser hvor det meldes om innbruddsforsøk.

I løpet av natta har noen forsøkt å ta seg inn i en butikk i Søgne, ved å knuse glasset i inngangsdøra. Politiet er på stedet og undersøker.

I løpet av helga har det også vært et innbruddsforsøk i Stokkelandsåsen. Politiet opplyser at noen har forsøkt å ta seg inn i huset via et vindu og en verandadør, men at de ikke har gått inn i huset.

Klokka 09.02 tirsdag meldes det om forsøk på innbrudd i Svanedamsveien i Kristiansand. En dør er forsøkt brutt opp, men de uvedkomne har ikke klart å komme seg inn.

Se kart over hvor innbruddene har skjedd nederst i saken.

Mandag kveld

I løpet av mandag kveld rykket politiet ut til to boliger i Kristiansand og en bolig i Lillesand etter melding om innbrudd.

— Det er for tidlig å si om det er noen sammenheng. Resultatet av åstedsundersøkelsene våre vil bli analysert nærmere i kveld eller i morgen, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Tidligere samme dag kunne Fædrelandsvennen melde at det har vært uvanlig mange innbrudd den siste tiden. I løpet av en drøy uke har nå 15 huseiere blitt rammet. Ingen er foreløpig pågrepet.

Politiet ber om tips

Klokka 20.03 mandag fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Grønnehaven på Andøya. Her skal tyvene ha brutt opp et vindu og deretter stjålet noen smykker.

— To menn ble sett i området kvelden før. De skal ha vært i det samme området og kjent på ei dør. Det er nærliggende å tro at de kan ha hatt noe med innbruddet å gjøre, sier Ugland, som oppfordrer folk til å melde fra om eventuelle observasjoner.

Smykker og kontanter

Kvart over ni fikk politiet melding om et innbrudd på Odderhei Platå i Randesund. Her var huseieren bortreist, så politiet kan foreløpig ikke svare på hva som eventuelt er stjålet.

— Vi vet at innbruddet har skjedd i kveld, sier Ugland.

Et kvarter senere kom det melding om et innbrudd i en bolig i Hvitveislia i Lillesand. Her ble det stjålet smykker og kontanter. Innbruddet har funnet sted en gang mellom fredag og mandag kveld.