— Det er det eneste som er gledelig i kveld. Det er den største avtalen vår noensinne. Det er utrolig viktig for oss at næringslivet vil satse på oss, sier Terje Marcussen, daglig leder i Vipers, etter 24-31-tapet hjemme mot Byåsen.

Han vil ikke avsløre nøyaktig hvor stor avtalen er, men det dreier seg om et millionbeløp.

— Det er en anseelig sum som vi aldri har vært borte i tidligere, men ingen av partene vil si hvor mye den er på, sier Marcussen.

Avtalen kan bety stor suksess, tror han.

— Umbro har gode produkter og satser på landslaget. Summen er viktig for å videreutvikle det. Vi er avhengig av det, sier Vipers’ daglige leder.

- Utrolig glade

Scan Trade gleder seg også over avtalen.

— Vi er utrolig glade for at vi nå kan jobbe sammen. Avtalen vi har signert vil bidra til et stort løft for begge parter og vi ser frem til mange gode år med fremragende resultater sammen med Vipers, sier daglig leder i Scan Trade AS, Christoffer Sæther, i en pressemelding.

Kontrakten, som gjelder for fire år, trer i kraft sommeren 2016. ## - Et kvalitetsstempel

Markedssjef i Scan Trade AS, Omar Sadiq, forteller til Fædrelandsvennen at avtalen skal være med å å løfte inntektene til Vipers.

— Vi er veldig fornøyde, ettersom Vipers er et lokalt lag som leverer gode resultater. Nå skal vi samarbeide tett om markedsføring og konseptutvikling.

Sadiq forteller at det er et kvalitetsstempel for bedriften at de blir valgt.

Digital satsing

— Det er veldig gøy at de velger oss. Det er stor konkurranse på markedet, og mange andre aktører som kunne ha tegnet en avtale, sier Sadiq, og legger til:

— Nå er det mye som skal på plass. Om noen uker kommer noen av spillerne for å teste ut de nye draktene. I tillegg skal vi jobbe med nye markedskonsepter. Det jobbes med en digital plattform som vil gi klubben nye måter å kommunisere på.

Scan Trade har hovedkontor og lager i Vennesla. Totalt har de avtaler med rundt 515 klubber i Norge.