**KRISTIANSAND: Politijakt endte med motorstopp

02.00:** En politipatrulje forsøkte å stanse en bil for en rutinekontroll ved 02-tiden i Setesdalsveien, nær Kristiansand sentrum. Men i stedet satte bilen av gårde nordover på riksvei 9. Bilen fikk så motorstopp i Høiekleiva, og to personer ble pågrepet ( se egen sak ).

**FROLAND: Slo ned verten og stakk av

04.24:** Ambulanse tilkalles til en privatbolig, der det skal ha vært fest og huseieren (49) ligger skadet. Politiet jakter nå mannen som slo ned verten, og antakelig brakk nesa hans ( se egen sak ).

**SØGNE: Lusket rundt husene

04.53:** Fra Amerikaveien kommer det melding om en person som lusker rundt husene. Politiet drar til stedet og pågriper en mann som kan svare til beskrivelse og spor på stedet for øvrig. Dette er en 34-åring fra Søgne, kjent for politiet for lignende forhold tidligere. Han skal blant annet ha vært inne i en bod, men det er uvisst om noe er borttatt.

**ARENDAL: Søppelbil skled inn i garasje

07.10:** Fra Hjelmåsen ved Saltrød meldes det at en søppelbil har sklidd på glatta, inn en garasje. Det skal ikke være personskade. Politiet drar til stedet.

**ARENDAL: Voldelig butikktyv

14.13:** En butikktyv opptrer "rabiat og voldelig", ifølge politiet.

**SØGNE: Innbrudd

16.30:** Det meldes om innbrudd i et nærings— og leilighetsbygg. Politiet rykker ut til stedet. Det skal være stjålet sykler på stedet.

**GJERSTAD: Hund påkjørt

17.36:** Det meldes om at en hund er påkjørt på E 18 ved Brokelandsheia. Hunden skal trolig være skadet. Politiet lette etter hunden, uten resultat.

**KRISTIANSAND: Førerkortbeslag

16.52:** En bilist har fått beslaglagt førerkortet sitt på grunn av dårlig kjøreadferd.

**ARENDAL: Fyrte opp fyrverkeri

18.30:** Det klages på uvettig bruk av fyrverkeri ved Myrene.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

18.15:** En mann blir anmeldt, etter å ha vært i besittelse av mindre mengder narkotiske tabletter.

**KRISTIANSAND: Ulovlig fyrverkeri

Les egen sak.**

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

22.45:** En bilist blir stanset i Dronningens gate. Vedkommende blir anmeldt for kjøring uten førerkort. Politiet avskilter bilen på grunn av manglende forsikring.

**VALLE: Brann i bil

22.53:** Det ble meldt om bilbrann på fylkesvei 45 ved Bjørnevatn. Bileieren slukket selv brannen.