Tarik skrøt av kvinnene

Oslo (NTB): Tarik Elyounoussi måtte drive brannslukking onsdag etter at han ble sitert på noen heller sleivete uttalelser om kvinnefotball.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over seks år gammel

— Jeg har stor respekt for kvinnefotball og det kvinnelandslaget har oppnådd. De som kjenner meg vet at jeg ikke slenger dritt om kvinnefotball. Det kom litt feil ut, sa 25-åringen.

To av de tre mest sette TV-kampene i Norge i år er Norges semifinale og finale i kvinne-EM i sommer. Flere reagerte da Tarik i et intervju med NRK.no forklarte det blant annet med at det er morsomt å se kvinnefotball på grunn av «rare valg» og «mål fra midtbanen».

— At det er morsomt å se på kvinnefotball skriver jeg under på. Det går ikke like fort, men det gjør det faktisk morsommere, for da får du med deg alt. Og det scores jo fra midtbanen også i herrefotball, sa Hoffenheim-spilleren onsdag.

— Jeg har en kjæreste (Hedda Vedeler) som spiller i 1. divisjon for Sarpsborg, og som forhåpentligvis rykker opp til toppserien neste år. Jeg har også gått i klasse med Isabell Herlovsen og Marita Skammelsrud Lund, som er på landslaget, og jeg kritiserer ikke kvinnefotball, bedyret han.

— I dag fikk jeg en melding fra kjæresten min med «hva har du sagt?», men hun skjønte at jeg ikke mente det slik det kom ut. (©NTB)

Publisert: