**KRISTIANSAND: Beruset person ble kjørt hjem

00.26:** Politiet fikk melding om en beruset person som hadde problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje dro til stedet og påtraff en 26 år gammel mann. Han ble undersøkt av helsepersonell og deretter kjørt hjem.

**VENNESLA: Knust rute

00.29:** Et vindu som tilhører "Bingolokalene" i Torsbyvegen ble meldt knust. Forholdet vil bli anmeldt som skadeverk.

**MANDAL: Krangel utenfor pub

00.48:** En politipatrulje dro til en pub i Mandal sentrum hvor det var meldt om antydning til bråk utenfor en pub. Da politiet kom fram var det rolig på stedet.

**ARENDAL: 21-åring plaget politiet

00.49:** En beruset mann ble innbrakt til politistasjonen fra området ved "Pollen" etter å ha forulempet patruljen og nektet å oppgi personalia. Mannen var også i besittelse av ca. ett gram hasj. 21-åringen blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mann tatt med hasj

01.01:** En mann på 20 år ble pågrepet av politiet i Tollbodgata. Mannen var i besittelse av mindre mengder hasj. Han ble kjørt til sentralarresten og vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Fulle personer langs E 18

01.24:** Politiet kjørte til avkjøringen til Rykene på E 18 etter melding om at to berusede personer gikk langs veien. Da politiet kom fram var personene forsvunnet.

**TVEDESTRAND: Kranglete mann på pub

01.39:** Politiet dro til Dags Pub i Bakkeskåt etter melding om at en beruset og kranglete mannsperson var til sjenanse for både vakter og gjester. Mannen var gått fra stedet da patruljen kom fram.

**KRISTIANSAND: Mann slo kvinne på utested

01.45:** Vakter fra utestedet Havana i Vestre Strandgate ba om bistand fra politiet etter å ha tatt hånd om en beruset person som skal ha slått en kvinne. Mannen skal også ha forsøkt å true eller rane til seg en drosje på utsiden av utestedet. Politiet pågrep en 29 år gammel mann som ble kjørt til sentralarresten. Saken vil bli etterforsket videre.

**ARENDAL: Kvinne skadet i fall

02.11:** En politipatrulje dro til Langbryggen etter melding om at en kvinne hadde falt og slått seg. En ambulanse ble rekvirert for å ta hånd om kvinnen.

**KRISTIANSAND: Mann falt og slo seg

02.21:** Politiet fikk melding om at en mann hadde falt og slått seg i Henrik Wergelands gate i Kristiansand sentrum. En ambulanse ble varslet for å ta hånd om mannen.

**EVJE OG HORNNES: Mann ble slått til i sentrum

02.22:** En mann ringte politiet og opplyste at han tidligere på natten var blitt slått til av en navngitt person i Evje sentrum. Det er mulig at forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Mann plaget beboere

02.22:** Politiet ble varslet om at en beruset mannsperson ringte og banket på en ytterdør i Storgaten uten å ville forlate stedet. Mannen var gått da politiet kom fram til adressen.

**VENNESLA: Mann klarte ikke ta vare på seg selv

02.33:** Politiet kjørte en beruset mann hjem til sin adresse etter melding om at han ikke klarte å ta vare på seg selv i Vennesla sentrum.

**ARENDAL: Slagsmål utenfor 7 Eleven

02.33:** Politiet ble varslet om at det var bråk og slagsmål utenfor 7 Eleven i sentrum. Politiet pågrep en mann på 25 år som vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted. Mannen ble fraktet til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Personer snoket rundt på byggeplass

03.16:** En patrulje dro til en byggeplass i Tegleverksveien/Framnesveien på Lund etter melding om at to personer snoket rundt på byggeplassen. Politiet lette etter dem, men fant ingen.

**KRISTIANSAND: Tynnkledd kvinne kjørt til legevakt

03.36:** En politipatrulje kjørte til Kirsten Flagstads vei etter melding om at en tynnkledd kvinne vandret rundt uten mål og mening. Kvinnen ble kjørt til legevakt.

**KRISTIANSAND: Kvinne tatt med narkotika

03.50:** En kvinne som var i besittelse av mindre mengder narkotika ble pågrepet av politiet i Vestre Strandgate og kjørt til sentralarresten i Kristiansand. Hun vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Personer kikket inn vinduer

03.53:** Politiet dro til området ved Kuholmsveien etter melding om at to personer kikket inn vindusruter. Politiet påtraff to personer i området som knyttes til forholdet. Politiet tror at dette er de samme personene som snoket rundt på en byggeplass i Tegleverksveien/Framnesveien en halvtime tidligere. En kvinne på 39 år og en mann på 48 år ble innbrakt til Kristiansand politistasjon for nærmere sjekk.

**LYNGDAL: Bil på taket

04.11:** Politiet ble varslet om at en bil lå på taket i veien i Alleen ved YX-stasjonen, og at det var ingen personer hverken i eller ved bilen. En politipatrulje dro til stedet. Klokken 05.00 hadde politiet fortsatt ikke lykkes å få kontakt med bileier. Bilen ble tauet inn og saken vil bli etterforsket videre.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i treningssenter

05.16:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos cateringfirma

05.30:** Les egen sak

**GRIMSTAD: Røykutvikling fra bolig

08.30:** Les egen sak

**LYNGDAL: Bil havnet på taket

11.19:** Les egen sak

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

14.52:** Politiet stanset en bil i sentrum. Det viste seg at føreren ikke hadde førerkort og var i besittelse av narkotika. Vedkommende ble satt i arresten.

**GRIMSTAD: Stjal GPS

15.09:** Noen har gjort innbrudd i en bil på Østre Moåsen på Fevik. En GPS er stjålet.

**VENNESLA: Tyveri fra bedrift

15.10:** Noen har gjort grovt tyveri fra en bedrift på Hægeland. Politiet skal undersøke stedet.

**FARSUND: Gressbrann ved travparken

16.27:** Les mer i egen sak

**IVELAND: Løse hunder drepte geit

16.30:** Les mer i egen sak

**BYKLE: Har avblåst leteaksjon etter snøskred ved Hovden

16.53:** Les mer i egen sak

**LYNGDAL: Stjal båt og henger

18.08:** En båt og henger er stjålet fra Yamaha Båt og Motorservice. Båthengeren har registreringsnummer RC 2110. Båten er av typen Buster. Den er 16 fot lang. Påhengsmotoren er en Suzuki med 50 hestekrefter.

**KRISTIANSAND: Stengte Oddernestunnelen etter at fotgjenger gikk i tunnelen

19.08:** Les mer i egen sak

**TVEDESTRAND: Gikk amok

19.16:** En mann gikk amok og knuste inventar i en leilighet. Politiet pågrep en mann som ble kjørt til arresten i Arendal.

**TVEDESTRAND: Kjørte ned trafikkskilt

20.29:** En bil kjørte ned et trafikkskilt på E 18 ved Englagård. Føreren ble tatt hånd om av en ambulanse som tilfeldig kom kjørende forbi. Føreren var diabetespasient og hadde lavt blodsukker, men kom til hektene igjen etter å ha fått litt påfyll av "drivstoff". Veitrafikksentralen sørger for at skiltet blir ivaretatt.

**GRIMSTAD: Beruset person falt og skadet seg

21.11:** Politiet ble varslet om at en person med skader var funnet i Frivoldveien av en tilfeldig forbipasserende. Ambulanse og politi rykket ut. Det viste seg å være en beruset person som hadde falt. Personen ble kjørt til Sørlandet sykehus i Arendal for sjekk.

**KRISTIANSAND: Kastet brostein på dør

23.11:** Politiet mottok melding om at noen hadde forsøkt å kaste en brostein gjennom en vindusrute i en dør i Dronningens gate. Det var kommet skader på ruten. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Bråk

23.23:** Politiet mottok klager på støy og bråk fra en adresse på Moland. En politipatrulje dro til stedet of fikk gjenopprettet natteroen.

**FARSUND: Forstyrret natteroen

23.24:** Det ble meldt om støy fra en adresse i Vanse. Politiet rykket ut og sørget for at det ble stille.

**BYKLE: Beruset kvinne langs veien

23.26:** Politiet dro til riksvei 9 på Hovden etter melding om at en beruset kvinne gikk langs veien. Kvinnen (25) ble kjørt hjem til riktig hytte.

**KRISTIANSAND: Mann nektet å gå fra utested

23.32:** Politiet mottok melding fra vakt ved utestedet Harvey's i Tollbodgata om en en beruset og vanskelig person nektet å gå. Personen befant seg på utsiden og var nektet adgang. Politiet dro til stedet og bortviste en 24 år gammel mann.

**GRIMSTAD: Beruset 16-åring kjørt hjem av politiet

23.38:** Politiet mottok melding om at en 16 år gammel gutt befant seg på en hjemme-alene fest i Lillesandsveien. Politiet dro til stedet og kjørte gutten hjem til sin mor. Det blir sendt bekymringsmelding til Barnevernet.

**LINDESNES: Støy

23.53:** Politiet ble varslet om at det var støy og bråk fra en adresse i Sør-Audnedal. En patrulje dro til stedet og sørget for at det ble nattero.