Denne uken arrangeres nordisk mesterskap i turn i Halmstad. 15 år gamle Nygaard er førsteårs senior, og er én av fem norske kvinner som konkurrerer i seniorklassen i mesterskapet. Torsdag skal det konkurreres i lag— og mangekamp (skranke, bom, hopp og frittstående), mens de to beste fra hver nasjon går til apparatfinalene på fredag.

— Målet mitt er å komme på pallplass. Jeg har kanskje best mulighet i frittstående og i bom, forteller 15-åringen, og får støtte av sin far Terje Nygaard.

— Ja, hun bør ha medaljemuligheter. Egentlig er hun god i alle apparater. Å vinne er kanskje utopisk, men 3. plass er absolutt mulig, forteller han.

Dina Natalie Nygaard kommer fra Kristiansand, men representerer Asker-klubben Holmen Tropp & Turn, som har med fire utøvere til mesterskapet. Nygaard var med på landslagssamling fram til tirsdag denne uka, og forteller at hun er godt forberedt foran mesterskapet.

— Dina er beste norske utøver. Jeg regner med at hun gjør en god konkurranse og bidrar sterkt til at det norske laget gjør det bra, forteller Linda Gundersen, daglig leder i Holmen Tropp & Turn.