Sjukjemperen Ida Marcussen (27) har tilbrakt påskedagene hjemme i Kristiansand. På skjærtorsdag tok hun årets første bad.

Ida Marcussen tangerte sitt årsbeste-resultat da hun gikk over 1,69 meter i det spanske mesterskapet i februar. Foto: Kjartan Bjelland

— Min påskeferie har vært alle tiders. Blant annet har jeg fått testet badetemperaturen i vannet, som fremdeles er friskt og kaldt, slik jeg liker det, sier hun.Ellers har hun kost seg med lette treninger i fint vårvær og vært sammen med gode venner og familie.

— En tradisjonell påskebrunsj ble det første påskedag, med fantastisk god og hjemmelaget påskemat.

Feriens siste dag har Marcussen brukt til å starte med treningen igjen.

— Sommeren og konkurransesesongen er i sikte. Det kribler allerede i kroppen, sier Marcussen.

Fredag kveld fremførte Maria Arredondo "Antenna" på "The Hit" på nrk, men ble slått av Vidar Busk og "Hold On". Foto: Torstein Øen

MARIA ARREDONDO, artist fra Vennesla— Vi var på Hovden med familien til Torstein (Torstein Sødal, Arredondos forlovede, journ. anm.) første del, og gikk på ski. Nå er vi på Skarpøya utenfor Søgne med min familie. Her går det i kortspill, bryllupsplanlegging og fisking.

Charlotte Qvale: "Bitter Sweet Symphony" til The Verve Foto: Kristin Ellefsen

CHARLOTTE QVALE, artist fra Mandal— I påska gikk jeg på en kjempe forkjølelsessmell, og ble tvunget til å slappe av de første feriedagene. Skipåska gjorde vi unna for et par uker siden på Geilo. Denne påska har vi tilbrakt ved kysten i vakre Mandal, hvor begge har foreldrene sine. Sønnen vår har blitt bortskjemt av to sett besteforeldre, og vi har fått sove lenge hver dag. Etter at vi fikk barn har søvn liksom blitt selve målestokken på luksus.

— Ellers har jeg skrevet en del på tekstene mine. Jeg jobber med ny soloutgivelse for tiden, og skal rett i studio når vi er tilbake i Oslo.

Teatersjef Birgit Amalie Nilssen mener at det er flere fordeler med prosjektteatermodellen. Foto: Eva Myklebust

BIRGIT AMALIE NILSSEN, teatersjef i Agder Teater— Jeg har hatt en Norge-Rundt påske i Kristiansand, Trondheim, Oslo og Haugesaund. Bortsett fra en kjøretur i måneskinn over Haukelifjell, har guttene mine og jeg holdt oss i lavtlandet på lekeplasser, strender og parker. Vi har en fast tradisjon med påskeeggjakt sammen med guttenes vennegjeng i Haugesund, og den må holdes selv om vi har flyttet.

— Ellers har jeg jobbet med et nytt manus, drukket kaffe med gode venner og spist uendelig mengder sjokolade. Altså en skikkelig god påske.

Foto: Kristin Ellefsen

JONAS ALASKA, artist fra Åmli— Jeg er i New York med Billie Van. Vi har vært i bryllup til noen venner, feiret bursdagen min og gått flere mil gatelangs.

Fædrelandsvennen traff Raylee til frokost dagen før den store dagen. Foto: Eva Myklebust

CHARLOTTE "RAYLEE" KRISTIANSEN, artist fra Arendal— Denne påska har jeg koblet helt av, og vært på hyttetur på Hovden. Jeg har stått slalåm, gått lange turer på langrenn og vært i aktivitet med kjæresten.

— Nå som hverdagen kommer igjen blir det med øving til musikalen "Skyfri himmel" i Fjæreheia.

Espen Hoff Foto: Tore André Baardsen

ESPEN HOFF, fotballspiller i Start— Påskeferie er det mange år siden jeg har hatt. Jeg har stort sett vært hjemme med familien i det fine påskeværet. Vi hadde en fin dagstur til Bortelid og en tur til hytta i Søgne.

— Ellers har påsken som vanlig blitt brukt til sesongforberedelser.