**MANDAL: Kjørte uten førerkort

01.22:** Politiet stanser en personbil på Solhøgdaveien. Føreren, en 25 år gammel mann, blir anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

**ARENDAL: Pågående innbrudd

02.12:** Flere politipatruljer rykket ut etter melding om et pågående innbrudd i en kiosk i Kystveien ved Barbu. Ifølge melder var tre personer involvert i innbruddet, og klokken 02.53 ble tre personer pågrepet i en drosje i sentrum. Det er uvisst om noe ble stjålet fra kiosken, men det ble knust en rute under innbruddet. De tre personene ble kjørt i arrest, og politiet oppretter sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: To tatt med narkotika

03.24:** To menn ble pågrepet av politiet i Marviksveien for bruk av narkotika. De ble brakt til Kristiansand politistasjon, hvor de innrømmet forholdene. Politiet oppretter saker på begge mennene.

**TVEDESTRAND: Beruset båtfører med motorstopp

03.28:** Les hele saken her.

**EVJE OG HORNNES: Møteulykke med fem personer involvert

12.30:** Les saken her.

**LYNGDAL: 126 km/t i 70-sone

13.16:** UP har hatt fartskontroll på E 39 tirsdag formiddag. 26 forenklede forelegg ble gitt. I tillegg ble ett førerkort beslaglagt etter at kjøretøyet ble målt til 126 kilometer i timen i en 70-sone.

**VENNESLA: Brann i rekkehus

16.00:** Les saken her.

**KRISTIANSAND: Full sjåfør kjørte ned avisstativ

17.28:** En meget beruset bilfører blir pågrepet av politiet etter å ha kollidert med et avisstativ. Bilføreren tas med til legevakten for blodprøve.