Politiet ved Karma. Foto: Vegard Nekstad

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.23:** Politiet hentet en kvinne som skal ha vært overstadig beruset på en restaurant i Vestre Strandgate. Kvinnen ble satt i arresten. **KRISTIANSAND: Mobiltyveri

01.23:** En mann ble tatt på fersken av personalet ved en restaurant etter å ha stjålet to mobiltelefoner. Politiet pågrep mannen og satte ham i arresten. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.52:** Melding om slagsmål på en bensinstasjon. Politiet kom til stedet, hvor den ene parten var. Den andre parten hadde stukket av. Førstemann er sluppet fra stedet og det er uklart om det blir politianmeldelse i saken.

**SONGDALEN: Vogntog av veien

02.30:** Fikk politiet melding om et utenlandsk vogntog som hadde kjørt av veien på fylkesvei 461. Ingen personer kom til skade, og bilberger ble tilkalt.

**ARENDAL: Krangel

03.17:** Oppstod det en krangel mellom to personer i sentrum av Arendal. Politiet dro til stedet, og begge ble bortvist fra sentrum.

**KRISTIANSAND: Nektet å betale for drosje

04.14:** Fikk politiet melding fra en drosjesjåfør som ønsket bistand. Passasjeren ville ikke gjøre opp for turen. Politiet har notert seg personalia på passasjeren, og sjåføren vil anmelde forholdet.

**ARENDAL: Stjålet bil kjørte inn i brøytebil

06.30** En personbil kjørte inn i en brøytebil på E 18, ved Harebakken i Arendal. Personbilen stod en stund til hinder, men er nå fjernet. Politiet arbeider nå med å lokalisere gjerningspersonene. Bilen skal være stjålet.

**GRIMSTAD: Branntilløp.

13.16** Politiet kjører på branntilløp i Storgaten i Grimstad.