KRISTIANSAND: En 25 år gammel mann fra Kristiansand pisset ned veggen ved Vestre Strandgate nr 8, ved selskapslokalene til Klubben, ved halv to-tiden natt til søndag.

— Vedkommende har foretatt et forelegg på 3000 ,-, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen, som kan berette om overvettig mye urinering denne helgenatta.

Nektet å vedta Klokken 02.35 får en 39-åring fra Flekkefjord så stort behov for å lette på trykket at han ikke brød seg med å finne et toalett. Han lot det stå til rett utenfor Rutebilstasjonen i Kristiansand, der han ble observert av en politipatrulje.

Den 39 år gamle mannen nektet å vedta forelegget på 4000,-.

En 22 år gammel mann vedtok et lignende forelegg på stedet klokken 04.10 samme natt.

Urinering i Grimstad Også i Grimstad syntes veien smertefull og lang til offentlig toalett denne natten, og en 22 år gammel mann fra Fevik ble ilagt 3000,- etter at han i all sin tissetrengthet urinerte i sentrum.

Klokken 04.00 får politiet igjen hendene fulle med en "urinvåner" fra Kristiansand, denne gangen en mann på 30 år som har urinert opp etter veggen ved Rutebilstasjonen i Grimstad. Han vil få et krav i posten fra politiet.

Smadret toalett i Farsund Klokken halv ni på morgenen oppdager eieren av Puls i Farsund at en person har brutt seg inn i bygget i løpet av natten.

— Innbruddstyven har ødelagt et toalett på velværeavdelingen, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen.

Vannet har sprutet i timesvis, og det kan bli en ganske kostbar affære for treningssenteret, og til slutt for gjerningsmannen, dersom man lykkes i å oppspore vedkommende.