**ARENDAL: Legemsfornærmelse

00.20:** Politiet hentet en mann i begynnelsen av 20-årene som skal ha slått til en dørvakt ved Fisherman på Langbrygga i Arendal. Mannen ble satt i arresten.

**LILLESAND: Restaurantbråk

01.50:** En dørvakt på en restaurant i Strandgata i Lillesand meldte om problemer med en bråkete gjest. En kar i 40-årene ble pågrepet og kjørt til arresten i Arendal.

ARENDAL: Legemsfornærmelse

En mann forsøkte å haike med en bil. Bilen stoppet og flere ukjente menn skal ha slått til haikeren. Politiet kjørte fornærmede til legevakta, men han skal ikke ha blitt påført store skader. Forholdet vil bli anmeldt senere og politiet har skrevet rapport om saken.

RISØR: Båt på skjær

03.40: En båt havnet på et skjær utenfor Risør.

**GRIMSTAD: Innbrudd

06.45:** Politiet fikk melding om innbrudd hos et firma som jobber med byggingen av nye E 18. Uvedkommende skal ha vært inne i et kontor og en lagerbygning. Elektronikk, sveiseapparat og noe verktøy skal være stjålet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

07.50:** En politipatrulje stoppet én mann (20) som kjørte bil uten gyldig førerkort. Han ble dermed anmeldt for det.

**KRISTIANSAND: Fant sovende innbruddstyv

08.15:** En bileier fant sovende tyv bak rattet i bil.

**VENNESLA: Paintball-tyveri

09.40:** En bedrift i Vennesla har i løpet av natta hatt besøk av innbruddstyver. Et vindu ble knust og en del paintball-utstyr ble stjålet. Politiet var på stedet lørdag morgen.

**NODELAND: Grovt tyveri

10.20:** Politiet får melding om grovt tyveri fra to biler. Uvedkommende har vært inne i melders bil og hans hybelboers bil. Tyven har rotet rundt og stjålet noen nøkler.

GRIMSTAD: Innbrudd

Politiet fikk melding om innbrudd ved Digernes betong på Lunde i Grimstad. Det er ikke klart hva som er stjålet.