KRISTIANSAND: — Dette kan vi nok karakterisere som en litt spesiell måte å stjele på, kommenterer operasjonsleder Bjarne Bakken.

Ifølge betjeningen ved Norfloor fliser i Sørlandsparken i Kristiansand, skal kunden først ha handlet varer. Deretter skal han ha kommet tilbake til butikken for å klage på varene han hadde kjøpt.

Varene ble plukket ut av en sekk mens han snakket med betjeningen, men da varene skulle tilbake i sekken kom det med flere varer enn det han hadde kjøpt.

— Nå gjenstår det å se om det hele skyldes en uoverenstemmelse eller om det er et rent tyveri, sier Bakken.

**KRISTIANSAND: Frastjålet kjennemerker

14.34** En bileier fra Bråvann ble fredag ettermiddag frastjålet kjennemerkene på bilen sin. Skiltet tilhører en mørk BMW 316, og lyder LH83052. **KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig I

15.08** Tyver har fredag ettemiddag vært på besøk i en bolig i Rugdeveien. Ifølge huseier skal innbruddet ha skjedd mens han var borte bare en halv time. Det skal være stjålet flere verdisaker.

**KRISTIANAND: Innbrudd i bolig II

15.23** Tyver har også tatt seg inn i en bolig på Hommeren i Torridal fredag ettermiddag. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**KVINESDAL: Innbrudd i hytte

19.38** Muskelsterke tyver har vært på ferde i ei hytte på Ågedal i Kvinesdal kommune. Ifølge hytteeierne skal tyvene ha stålet en vedovn på over hundre kilo. Det er også stjålet en batteridrill.