— Det er flere personer som har prøvd taktikken med å prøve å slå ned dørvaktene for å komme inn, det har fungert heller dårlig, sier Per Kristian Klausen, operasjonsleder ved Agder politidistrikt til fvn.no

Her er nattens politilogg:

**EVJE: Kjørte uten førerkort

22.50:** En person skal ha blitt tatt for å ha kjørt uten førerkort i Evje. 21-åringen fra Byglandsfjord skal ha mistet førerkortet for fjorten dager siden.

**LILLESAND: Ordensforstyrrelse 1

23.55:** Dørvakter på Sjøbua i Lillesand har problemer med en person som vil inn, men ikke kommer inn. Han havner i klammeri med en av dørvaktene som blir slått i ansiktet. 28-åringen fra Herefoss blir anmeldt for ordensforstyrrelse men blir ikke brakt inn.

**KRISTIANSAND: Mulig grovt tyveri

00.42:** Det meldes om mulig grovt tyveri på Cafe Generalen i Ravnedalen. Det skal ha blitt knust en rute men ingen personer er funnet inne. En patrulje har sikret spor fra stedet.

ARENDAL: Sendte truende SMS

**FARSUND: Slåsskamp på Pakkhuset

01.00:** I Pakkhuset i Farsund skal det ha oppstått slåsskamp da en 19 år gammel jente skal ha slått en annen jente i ansiktet. 19-åringen fra Farsund vil bli anmeldt i ettertid.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse 2

01.04:** Det kommer en melding fra Leopold, der en fyr skal ha forsøkt å slå til et par av dørvaktene for å komme seg inn. For den 19 år gamle gutten fra Kristiansand skal taktikken ha fungert heller dårlig.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse 3

01.29:** Ved Seven Eleven i Arendal blir en 31 år gammel person innbrakt og anmeldes for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Person slått ned i Tollbodgata

**FARSUND: Gjest lagde kvalm

01.49:** Det meldes om restaurantbråk i Farsund på Jochums spisepub. En vanskelig gjest lagde kvalme på restauranten. En patrulje bortviser personen og saken blir ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Gikk ”bananas” på Leopold

02.03:** Politiet får melding om at en person ifølge innringer har gått ”bananas” på Leopold. En patrulje bringer inn en 17 år gammel gutt fra Kristiansand. Han er pågrepet og siktet for trusler mot tre dørvakter. Politiet melder at gutten tilhører en barneverninstitusjon.

**KRISTIANSAND: Pirattaxi

0214:** Ved rundingen på Lund blir en bil stoppet med mistanke om pirattaxivirksomhet. Bilføreren viste frem internasjonalt førerkort men kunne ikke vise til gyldig norsk førerkort. Personen harbosted på et asylmottak og vil bli anmeldt både for å kjøre uten førerkort og for pirattaxivirksomhet.

FROLAND: Bil kjørte av veien

På Risesletta i Froland skal en bil ha kjørt av veien. Politiet har ikke kommet i kontakt med bilføreren. Men det skal kun være snakk om materielle skader.

**MANDAL: Ordensforstyrrelse 4

02.25:** Ved Kastellet restaurant skal enda en person ha slått til en dørvakt da han ikke kom inn. Han skal ha gitt seg før politiet kom til stedet, og vil bli anmeldt i ettertid.

**TVEDESTRAND: Kvelertak i bursdagsselskap

02.27:** I et Bursdagsselskap i Tvedestrand skal en beruset person ha fått nok og avbrutt det hyggelige selskapet. Han skal ha oppført seg ubehagelig og tatt kvelertak på flere av gjestene. Mannen som er en 55-åring fra Risør, ble brakt til arresten i Arendal. Det kommer trolig anmeldelser fra flere personer i ettertid.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Torridalsveien

**ARENDAL: Person slått ned 2

03.21:** En person skal ha blitt slått ned av fire andre personer ved Friergangen i Arendal. Fornærmede er kjørt til legevakt og blir behandlet for slagskader mot hodet. Det skal ikke være snakk om veldig alvorlige skader. Politiet har enda ikke fått tak i de fire mistenkte gjerningspersonene.

GRIMSTAD: Kjørte inn i gjerde, stakk av