**TVEDESTRAND: UP-kontroll

21.00-23.00:** UP gjennomfører kontroll i en 70-sone i Tvedestrand. Fire bilister får utstedt forenklet forelegg for å ha kjørt for fort. Det reageres med førerkortbeslag mot en fører som holdt 107 km/t.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

00.12:** Personer i en leilighet i Gyldenløves gate i Kristiansand våkner av at det er ubudne gjester i leiligheten. Tyven stakk av fra leiligheten, men mye kan tyde på at nøkler og lommebok er blitt stjålet. Politiet har ingen beskrivelse av personen.

**SØGNE: Slagsmål

00.57:** En mann (18) fra Møre og Romsdal kontakter politiet og forteller at han er blitt slått. Personen som skal ha slått har stukket fra stedet, men skal muligens være kjent for politiet. Det viser seg at 18-åringen ikke trenger legehjelp. Det kommer muligens anmeldelse i saken.

**GRIMSTAD: Stjålet bil funnet

01.03:** En bil som ble stjålet 11. mars blir funnet på Fevik. Bilen taues inn og tilbakeleveres eier senere.

**GJERSTAD: Tømte tobakkshylla

02.14:** Innehaveren av Statoil-stasjonen på Brokelandsheia kontakter politiet og melder om at det har vært innbrudd. Nesten all tobakken i tobakksskapet i butikken er borte. Verdien er så langt ukjent.

**KRISTIANSAND: Tatt med stjålet sykkel

04.33:** En politipatrulje kommer over en mann som sykler på Lund. En sjekk av mannen viser at han sykler på en sykkel som ble stjålet tidligere i høst fra Oddernesveien. Mannen, en 42-åring, blir kjørt inn til politiarresten og må overnatte der.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i barnehage

08.54:** I løpet av natten har noen tatt seg inn i Sørlandsparken barnehage. Der har det blant annet blitt stjålet en prosjektor og et kamera.

**KRISTIANSAND: Fjernet person

09.29:** Politiet måtte rykke til en bolig i Morellveien på Hånes. Oppdraget der var å fjerne en mann som ikke ønsket å gå fra en leilighet.

VENNESLA: Innbrudd

På Frigstad i Iveland har det i løpet av helga vært et innbrudd i et hus. Det skal ikke være stjålet noe fra stedet.

ARENDAL: Trafikkontroll

I løpet av morgentimene ble det gjennomført trafikkontroll ved Hisøy skole i Arendal. 34 biler ble kontrollert, og resultatet av kontrollen ble en avskiltning.

ARENDAL: Stjal styreenhet

I løpet av natten har Stoa Maskin i Arendal hatt ubudne gjester. Tyver har tatt seg inn i en traktor, og stjålet styreenheten til frontlesseren. Denne enheten er verdt 15-20.000 kroner.

**SONGDALEN: Fikk besøk av pengeveksler

10.43:** Kiwi Brennåsen melder om at de har hatt besøk av en såkalt pengeveksler. De ansatta antok at mannen kom fra Romania. Klok av skade nektet butikken å veksle penger, og dermed stakk pengeveksleren av gårde.

**KRISTIANSAND: Mulig tyveri

11.14:** En person ringer fra Tors gate og ber politiet sjekke opp i noen personer som holder på å lesse på en tilhenger. Det ligger noe stillasmateriell der, som innringer melder at personene forsyner seg av.

**LYNGDAL: Bil kolliderte med stolpe

14.00:** Politiet får melding om at en bil har kjørt i en stolpe like ved Lyngdal. Det er ikke snakk om noen personskade, men det har blitt en del skader på kjøretøyet. Det er antydet at glatt veibane kan være årsaken til uhellet, men det er ikke sikkert. Det er heller ikke sikkert om politiet kommer til å opprette en trafikksak.

KRISTIANSAND: Pågrepet for besittelse av kokain og hasj

16.00: Tollvesenet i Kristiansand stopper en dansk statsborger onsdag ettermiddag, som er i besittelse av mindre mengder kokain og hasj. Vedkommende blir deretter pågrepet av politiet.

BYGLANDSFJORD: Innbrudd i hytte

16.33: Politiet fikk melding av en hytteeier om et innbrudd i en hytte. Et fjernsyn er meldt stjålet. Lensmannskontoret foretar en åstedsundersøkelse.

KRISTIANSAND: Beruset person til legevakt

16.47: En beruset person er observert i Gyldenløvsgate i Kristiansand sentrum onsdag ettermiddag. Vedkommende blir sendt til legevakten for en sjekk, før politiet setter den berusede inn i fyllearresten.

KRISTIANSAND: 17 forenklede forelegg utstedt

17.00: Uttrykningspolitiet utsteder 17 forenklede forelegg i tidsrommet 15.30-17.00, for høy hastighet i Møllevannsveien. Høyeste hastighet ble målt til 59 km/t i 40— sone. UP utsteder også et forelegg for manglende førerkort.

KRISTIANSAND: Bil kolliderte med lyktestolpe

17.54: Politiet får melding om en bil som har kjørt inn i en lyktestolpe i Vågsbygd. Ingen personer ble skadet i sammenstøtet, og de innvolverte klarte seg på egenhånd.

KRISTIANSAND: Knuste inngangsdør og stakk av fra politiet

18.42: Politiet får melding fra en huseier i Vågsbyd om at en mannsperson i 20-årene skal ha tatt seg inn i huset og knust inngangsdøren og annet innventar.Gjernigspersonen, som er en kjenning av politiet forsvinner før politiet ankommer stedet. Politiet ønsker ikke kommentere bakgrunnen for at vedkommende var tilstede i huset.