**GRIMSTAD: Restaurantbråk

00.50:** Kafe Galleri ber bistand etter at en dørvert er blitt forulempet. Politiet tok hånd om mann (19), som ble kjørt til arrest anmeldt for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Restaurantbråk

01.30:** Kafe Galleri ber om bistand for å sjekke en dame som lusker rundt i området. Hun er iført hettegenser og bærer på en saks. Politiet sjekker kvinnen (40) og anmelder henne for ordensforstyrrelse. I forbindelse med pågripelsen blander en mann (41) seg inn. Han fulgte ikke pålegg om å fjerne seg og ble dermed samtidig pågrepet. Begge ble kjørt til arresten.

**ARENDAL: Legemsfornærmelse

01.50:** Tre jenter (alle 15) innblandet i sjalusislagsmål ved Fishermans i Arendal. Ambulanse blir kalt ut og det viser seg at ei av jentene må kjøres til legevakta. To av jentene skal ha stått for volden, og politiet får tak i den ene jenta. Hun blir kjørt inn på politivakta og senere hentet av foreldrene.

**GRIMSTAD: Slagsmål

02.00:** En Grimstad-patrulje tar hånd om et slagsmål. I den forbindelse blandet en person seg inn i politiets arbeid og denne mannen (19) blir tilslutt den som får plass i politiarresten.

ARENDAL: Bråk

Politiet kjører inn en mann som lager bråk utenfor Mi To Fisør på Langbrygga.

**KRISTIANSAND: Rabiat person

02.20:** Vaktene på Caledonien tilkaller politiet for å ta hånd om en rabiat person. Mannen, som er i slutten av 30-årene, blir satt i varetekt på grunn av de alvorlige truslene han kom med.

**MANDAL: Slåsskamp

03.40:** To personer involvert i slåsskamp midt i Mandal sentrum. To blir innbrakt til stasjonen. En av dem, en mann i 20-årene, ble kjørt til sentralarresten i Kristiansand. Den andre ble sluppet løs.

**TVEDESTRAND: Husbrann

05.15:** Et stearinlys kan være årsaken til brann i et hus i Tvedestrand. Det brant i et kott og beboerne i huset ble evakuert. Etter en time kunne beboerne flytte tilbake.