**KRISTIANSAND: — Truet drosjesjåfør

23.50:** En person ble innbrakt og satt i arresten etter at han skal ha truet en drosjesjåfør i Vestre Strandgate.

**GRIMSTAD: Villmannskjøring

00.05:** Politiet fikk klager på villmannskjøring ved Kroken.

KRISTIANSAND: Rabiat gjest

00.09. Vaktene ved Ernst hotell ba om politiets bistand etter at en gjest slo seg vrang. Mannen ble hentet av politiet og deretter kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Ramlet av mopeden

00.15:** En mopedist ble kjørt til sykehus etter en mopedulykke i Voiebyen. To personer satt på mopeden, og det er uklart hvem som har kjørt. Begge to måtte avgi blodprøve, etter mistanke om promillekjøring.

**GRIMSTAD: Funnet i veikanten

00.21:** En mann ble funnet liggende midt på broa ved avkjørselen til Kroken. Mannen skal ha blitt utsatt for en legemsfornærmelse, men ønsket ikke å gi ytterligere opplysninger til politiet. Han ble sendt til legevakta med mindre skader.

**MANDAL: Ødelagt bil

00.33:** Politiet blir oppringt av en kar som sier bilen hans er blitt ødelagt. Da patruljen ankom har partene meglet og løst uoverenstemmelsene seg imellom.

**TVEDESTRAND: Beslagla kniv

00.39:** En person ble anmeldt etter å ha båret kniv på offentlig sted.

BYKLE: Kjørte ut i myr

00.43: En bilist skal ha kjørt ut i myra i Fjellparken på Hovden. Politiet var på stedet, og melder tilbake at det ingen skal ha blitt skadet. Bilen ble fjernet fra stedet senere.

MANDAL: Evakuert etter brann

ARENDAL: Sparket i biler utenfor politihuset

01.08: En person sparket til en bil utenfor politistasjonen i Arendal. Bilen tilhørte en polititjenestemann, og sparket ble levert mens en politipatrulje sto og så på. Mannen nektet å oppgi personalia, og ble derfor satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Sprayet med pepperspray i Markens

01.13:** En person ble sprayet med pepperspray og innbrakt etter at han ikke etterkom pålegg fra politiet. Mannen var også i besittelse av en kniv.

KVINESDAL: Mistet førerkortet

01.13: En bilist ble fratatt førerkortet etter å ha bedrevet "burning" på en parkeringsplass ved Åmot.

KRISTIANSAND: Pubgjest lagt i jern

01.20: Vaktene på Havana ba om politiets bistand til å håndtere en vanskelig gjest. Mannen ble lagt i jern av vaktene, og innbrakt av politiet. Politiet på stedet besluttet også å ta med seg annen person som laget bråk.

KRISTIANSAND: 13-åringer tatt i stjålet bil

KRISTIANSAND: Slåssing ved Leopold

02.01: Vaktene på Leopold ba om bistand etter slåssing. En person ble kjørt til legevakten, og mens patruljen var på stedet startet nok en slåsskamp. En av slåsskjempene havner på legevakta, mens en annen ble innbrakt etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra stedet.

ARENDAL: Spyttet på politibil

01.59: En person ble ilagt et forelegg på 5000 kroner etter å ha spyttet på en patruljebil. Mannen vedtok forelegget på stedet, og ble deretter dimmittert.

ARENDAL: Kantet på motorsykkel

02.29: Politiet fikk først melding om slåsskamp ved Subway, men da patruljen ankom viste det seg at en fyllekjører hadde kantet på motorsykkel ved drosjeholdeplassen. Mannen var overstadig beruset, og ble holdt igjen av vitner til patruljen ankom. Det ble tatt blodprøve av mannen, og han ble deretter satt i arresten.

MANDAL: Beslagla førerkort

02.32: Politiet i Mandal stoppet en bilist som bedrev burning og villmannskjøring. Mannens førerkort ble beslaglagt av politiet.

KRISTIANSAND: Slåssing i Markens

02.34: Politiet fikk melding om slåssing i Markens. Gjerningspersonen var stukket fra stedet, og politiet har ikke hatt ressurser til å undersøke saken nærmere.

LYNGDAL: Reddet fra brennende hus

GRIMSTAD: Bortvist fra sentrum

02.43: En person ble bortvist fra byen på grunn av fyllebråk, etter å ha nektet å oppgi personalia.

**FARSUND: Kjørte hjem beruset kvinne

03.01:** En overstadig beruset kvinne ble hentet av politiet ved Rederiet hotell i Farsund.

**KRISTIANSAND: Sparket politimann

03.03:** En mann ble pågrepet etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg. I arresten sparket han til en politimann slik at betjenten havnet i veggen.

LYNGDAL: Skjøt fyrverkeri fra bil

**KRISTIANSAND: Trailersjåfør kjørte seg fast

03.16:** Føreren av en 17 meter lang lastebil fikk problemer i Vestre Strandgate. Politiet bisto med dirigering, og lastebilsjåføren fikk satt kursen mot Oslo etter kort tid.

MANDAL: Stakk fra politiet

03.03: En bilsit stakk av fra politiet i Mandal. Politiet valgte å ikke følge etter, men har opplysninger som de tror kan føre frem til sjåføren. Saken vil bli etterforsket videre.

KRISTIANSAND: Laget bråk ved Leopold

03.27: En aggressiv person fikk pålegg om å fjerne seg etter å ha laget bråk gjentatte ganger utenfor Leopold. Mannen etterkom pålegget etter mye om og men, og unngikk dermed en anmeldelse.

ARENDAL: Fakket fyllekjører

03.35: En person ble pågrepet og anmeldt etter mistanke om promillekjøring på Stoa.

ARENDAL: Brant i lekestativ

04.11: Brannvesenet rykket ut til Stinta skole etter melding om brann i et lekestativ. Brannen ble raskt slukket, og ifølge politiet ble to ungdommer sett løpende fra stedet. Patruljen på stedet klarte ikke finne frem til disse.

EVJE OG HORNNES: Innbrudd hos Agder Energi

04.00: Politiet pågrep en person som ble tatt på fersken inne i lokalene til Agder Energi på Evje. Mannen ble tatt med til arresten i Kristansand.

**ARENDAL: Låste seg ute

05.50:** En person var uheldig og låste seg ute fra boligen sin i Arendal. Politiet var på stedet med en hjelpende hånd, og mannen kom seg til slutt inn.

ARENDAL: Mopedtyveri

Moped med kjennemerke PF6549 er stjålet på Saltrød i Arendal i løpet av siste døgn.

KRISTIANSAND: Mopedtyveri

En moped er meldt stjålet fra Kuholmsveien i Kristiansand. Mopeden har kjennemerke PT9771 og skal være blå.

**ARENDAL: Beruset person

19.00:** En person ble hentet på Natthjemmet i Arendal og kjørt til arresten på grunn av fyll.