MANDAL: Klager på fyll

00.21: Politiet fikk klager på fyll og spetakkel fra en båt på gjestebrygga i Mandal. Politiet dro til stedet, fant båten og gav beskjed om at personene i båten måtte være stille. Politiet mottok senere ingen meldinger om bråk fra båten.

KRISTIANSAND: Berusede gutter på bytur

00.38: To berusede gutter ble funnet utenfor inngangen til politivakta i Kristiansand. Guttene, som er 16 og 17 år, kommer begge fra Flekkefjord og var i Kristiansand for å se VG Lista topp 20-showet på Torvet. Sammen med guttene fant politiet en pose øl. Opprinnelig hadde guttene leid hytte, men ble hentet av den ene guttens mor da hun ble kontaktet.

KRISTIANSAND: Bråk på Havana

00.47: Vaktene på utestedet Havana meldte om problemer med en mann som lagde bråk. En patrulje reiste til Havana og tok med seg en mann (31) til arresten.

KRISTIANSAND: Beruset kvinne

01.45: En åpenbart beruset kvinne (23) ble satt utenfor politivakta i Kristiansand. Ifølge politiet var hun ikke i stand til å ta vare på seg selv, og ble derfor satt i arresten.

KRISTIANSAND

01.51: Vaktene på Victoria pub i Markens gate meldte fra om problemer med kranglete gjest. En patrulje ble sendt ned, men da de kom fram hadde gjesten forsvunnet.

MANDAL: Huset beskutt

02.06: Kom hjem til rasert hus. Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Sykkeltyv pågrepet

03.15: En politipatrulje pågrep en 16 år gammel beruset sykkeltyv. Gutten ble kjørt til politivakta og senere hjem til foreldrene.

KRISTIANSAND: Kvinne truet taxisjåfør

04.01: Nektet å betale taxitur — les mer i egen artikkel.