**KRISTIANSAND: Promillekjøring i båt

23.57** stoppet politiet en mann på Byfjorden med mistanke om at han skal ha kjørt båt i alkoholpåvirket tilstad. Politiet har sikret seg blodprøver av mannen.

**ARENDAL: Forsøk på innbrudd

00.19** fikk politiet melding i fra Securitas om at noen hadde forsøkt å gjøre innbrudd på His skole. Innbruddstyven har brutt opp en dør, men blitt stoppet av dør nummer to. Tyven måtte forlate skolen tomhendt.

**FARSUND: Stjålne nummerskilter

02.42** kom politiet over to personer i området ved jordbruksskolen i Lyngdal. De to ble pågrepet etter at politiet fant ut at de var i besittelse av to stjålne bilskilt. De to stjålne bilskilta var tenkt til å brukes på en uregistrert bil, for så å kjøre rundt i den. De to har erkjent at de har stjålet to bilskilt, samt at de har kjørt en uregistrert personbil. De vil nå bli anmeldt for forsøk på dokumentforfalsking.

**KRISTIANSAND: Gjest utløste brannalarm

03.18** fikk politiet melding om at en gjest hadde utløst en brannalarm ved et hotell i byen, samt lagd leven på stedet. Politiet rykket ut, og fant mannen i Vestre-Strandgate. Mannen var også i besittelse av narkotika. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, samt besittelse av narkotika.