**RISØR: Båtbrann

00.04:** Brannvesenet melder om brann i en trebåt ute på fjorden. Brannen ble slukket, og båten brakt til land. Det var ikke folk ombord i fartøyet da brannen startet, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Usømmelig fyr

00.10:** Politiet får meldinger om en mann som overrasker forbipasserende og onanerer foran dem. Vedkommende er kledd i morgenkåpe midt på natta. Politiet pågriper mannen, og setter ham i arresten. Den 48 år gamle mannen er ikke lokal. Den usømmelige opptredenen skjedde i Elvegata, i nærheten av Lundsbroa.

**ARENDAL: Narkotika 1

02.00:** En arendalitt skal pågripes, og politet oppdager at vedkommende er i besittelse av amfetamin. Under ransaking på mannen bopel oppdager man både mer amfetamin og noen tabletter. Mens politiet arbeider på stedet, dukker ytterligere en mann opp. Denne personen fører moped — og politiet tror han samtidig er ruset på tabletter. Mann nummer én er 27 år, og blir pågrept og satt i arresten i Arendal. Mann nummer to er 44 år, og blir også pågrepet.

**BIRKENES: Hærverk

02.00:** Politiet pågriper en mann som med en gravemaskin går berserk ved Valstrand skole. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Narkotika 2

04.20:** En mann (32) og en kvinne (31) blir pågrepet i sentrum. De to er i besittelse av hasj og hvitt pulver.

**KRISTIANSAND: "Uten lappen"-tiltalt tatt uten lappen

08.40:** På vei for å vitne i retten mot en mann som er tatt for kjøring uten lappen, stanser UP en bilfører. Det viser seg at dette er samme mann UP skal vitne mot i retten - og at han kjører bil uten lappen. Vedkommende får skyss til Tinghuset. Mannen er 47 år gammel.

**LILLESAND: UP-kontroll

Fra 08.00 til 09.00:** UP gjennomfører en kontroll ved Borkedalen skole. Her blir fem førere tatt for fartsovertredelse, to personer blir avslørt mens de ulovlig kjører to på én moped, og én person får forelegg for manglende bilbeltebruk.