**ARENDAL: Slo til ansatt

00.00** fikk politiet melding om at en ansatt ved 7-Eleven i Arendal var blitt slått i ansiktet av en misfornøyd kvinne. Politiet pågrep en beruset 44 år gammel kvinne som vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Krakilsk gjest

01.05** fikk politiet melding om en krakilsk gjest ved Havana i Kristiansand. Vaktene ved Havana var nødt til å legge gjesten i jern frem til politiet ankom stedet. Mannen, som er 21-år gammel og fra Kristiansand, ble av politiet bedt om holde seg vekke fra plassen, noe som han etterfulgte.

LILLESAND: Hasj

En 16 år gammel gutt ble stoppet av politiet mens han var ute og kjørte moped i Lillesand. 16-åringen var i besittelse av noen få gram hasj. Politiet tok beslag i stoffet, og gutten ble kjørt hjem til foreldrene som ble orientert om at sønnen deres ville bli anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Gjest ville ikke gå

02.25** fikk politiet melding om at Rivalen i Grimstad hadde problemer med en gjest som ikke ville forlate stedet. 20-åringen ble fjernet fra stedet av politiet og kjørt hjem. Men heller ikke når han kom hjem kunne 20-åringen oppføre seg og han ble derfor kjørt til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.46** fikk politiet melding om slagsmål i Vestre Strandgate. En person ble bortvist fra stedet.