KRISTIANSAND: Knivstikkingen fant sted i Arenfeldts vei i Kristiansand ved midnatt. En 18-åring ble stukket i brystet, og ble brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand med ambulanse.

Han ble lørdag overflyttet til kirurgisk sengepost ved sykehuset, og tilstanden hans beskrives som stabil.

Les også: Knivstukket 18-åring flyttet til sengepost

Kort tid etter at politiet kom til stedet, ble tre gutter på 16,17 og 18 år pågrepet ved Oddernes kirke, få kilometer unna åstedet. I 14-tiden lørdag ble en ny gutt pågrepet, også han en 16-åring.

Fire siktede

— Vi har nå pågrepet totalt fire personer i saken. Den siste er som de andre også siktet for legemsbeskadigelse, opplyser jourhavende politiadvokat ved Agder politidistrikt, Morten Formo, til fvn.no.

Han vil ikke kommentere hvor gutten ble pågrepet. Det skal ha vært opplysninger om at 16-åringen også var på stedet, som førte til pågripelsen.

Etter det fvn.no forstår, vet politiet foreløpig ikke hvem av de siktede som stod for selve knivstikkingen. Samtlige av de involverte er fra Kristiansand.

Guttene sitter varetektsfengslet ved Kristiansand politistasjon. Det er blitt gjennomført avhør av dem lørdag ettermiddag og kveld.

Mener kniven er funnet

Politiet mener knivstikkingen fant sted etter at ungdommene var forsøkt bortvist fra en ungdomsfest på Gimlevang. Det var mange ungdommer til stede da politiet ankom, men de siktede hadde forsvunnet.

Selve knivstikkingen skal ha skjedd på åpen gate, etter at festen i boligen lenger borte i Arenfeldts vei var avsluttet. 18-åringen var på vei bort fra festen da gjerningspersonene skal ha ventet på ham i gaten.

De tre som ble pågrepet ved Oddernes kirke, forsøkte ifølge politiet å gjemme seg da de ble pågrepet. Ved kirken fant også politiet kniven de mener ble brukt.