**KRISTIANSAND: Innbrudd

00.18:** Politiet får melding om inbbrud hos Europris i Svanedamsveien. Alarmen har gått, og en video fra stedet viser at det er to unge gutter som løper fra stedet. Det er foreløpig usikkert om de har fått med seg noe, men det er uansett ikke snakk om mye.

**FARSUND: Snoking

00.19:** En person i Vanse ringer politiet og forteller at det er to personer som snoker rundt nabohuset med lommelykt. Da politiet kommer til stedet så er de mistenkelige personene borte. Melder forteller politiet at han observerte en uregistrert BMW som de to personene skal ha brukt. Politiet har ikke funnet bilen.

**KVINESDAL: Vogntog på midtrabatt

01.17:** En bilist melder om at et vogntog står og vipper på midtrabatten ved bomstasjonen på Kvinesheia. Vogntoget sperrer et kjørefelt, og det hele ser litt merkelig ut. Da politiet ankommer stedet er Viking allerde på plass.

— Vi ser da at det er et vogntog som har kjørt opp på en fender. Føreren har forklart at han var uoppmerksom. Han satt og leste på et fraktbrev, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, til fvn.no.

Som følge av uhellet lakk det ut litt olje fra vogntoget, men det skal være fjernet nå. Sjåføren av vogntoget kan vente seg en anmeldelse for uaktsom kjøring.

**TVEDESTRAND: Narko

01.40:** Politiet pågriper en 36 år gammel mann fra Tvedestrand. Han blir tatt med cirka 1 gram hasj, og blir kjørt til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Blodig danske

03.14:** Quality Hotel i Dyreparken ringer politiet. De har en beruset person med blod i ansiktet som sitter utenfor hotellet. Da politiet ankommer viser det seg den blodige personen er en danske. Han skal hjem til Danmark, og politiet kjører mannen ut til Kjevik.

— Så får vi håpe han kom seg med flyet, sier operasjonsleder Osaland.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

03.57:** G4S melder fra til politiet om at det har vært et innbruddsforsøk på Sandens. Det er benyttet brekkjern på døra, men personene har ikke lyktes med å komme inn. Politiet sender en hundepatrulje i sakens forbindelse, som får teft av et spor som går helt til jernbanestasjonen. Der finner politiet en bil med fire personer.

  • Disse kan settes i forbindelse med innbruddet hos Europris også. Så vi får se hva vi finner ut av når de blir avhørt i formiddag, forteller Osaland.

**GRIMSTAD: Kjøring uten førerkort

04.25:** En grimstadpatrulje stopper en bil i Strandsvingen på Fevik. Føreren av bilen, en 26 år gammel kvinne, har ikke førerkort. I tillegg blir det funnet noen tabletter i bilen. Kvinnen kan vente seg en anmeldelse for forholdene.