KRISTIANSAND: — Store deler av tyvegodset tror politiet stammer fra flere grove tyveri som er gjennomført i Finsland i Songdalen kommune, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, til fvn.no.

Det var klokken 11.26 operasjonssentralen fikk melding fra en patrulje at de hadde observert en mistenkelig bilfører ved gamle sykepleierskolen på Eg. Bilen ble stoppet først ved Statoil i Elvegata. Den 43 år gamle sjåføren viste seg å være ruset. I tillegg avdekket patruljen at det var store mengder tyvegods plassert i kjøretøyet.

I bilen satt også en 29 år gammel kvinne som politiet mistenker står bak et tyveriraid i Solholmsveien på Grim nord for Kristiansand sentrum.

— Det var vært innbrudd i sju garasjer. Det er utført skadeverk på flere biler, og stjålet en del verktøy. Politiet har vært på stedet og sikret en del spor. Flere av disse sporene samsvarer med funn som er gjort på kvinnen. Så det er stor sannsynlighet for at vi har tatt gjerningspersonen, sier Klausen.

De to pågrepne er satt i arresten ved Kristiansand politistasjon. Den 29 år gamle kvinnen er fra Mandal, mens mannen, en 43-åring, er fra Lyngdal.