MANDAL: Omlag ti marinesoldater trålet seg gjennom friluftsområdet Furulunden ved Mandal sentrum.

Skaar ble sist sett klokken 0020 natt til fredag da han var ved Sparebanken Pluss i gågata. Derfor tok soldatene utgangspunktet fra dette stedet og til der Skaar bor, som er i en leilighet ved Sjøsanden.

Lørdag formiddag meldte familien hans savnet. Siden har brannvesenet undersøkt bunnen av Mandalselva. Det gjorde de også tirsdag, da ble området på nedsiden av Fiskehjørnet og ned mot elvemunningen gransket.

— Parallelt med dette fortsetter vi den taktiske etterforskningen, som vil si at vi avhører alle som hadde med den savnede å gjøre torsdag kveld frem til han ble sist observert, sier politioverbetjent Tor Åge Tronstad ved Mandal politistasjon.

Han forteller at Skaar hadde vært på utestedet Sjøboden torsdag kveld, før han oppsøkte minibanken. Forklaringer fra andre gjester på puben tilsier at Skaar ikke var opprørt eller lei seg på noe vis, og at han heller ikke var spesielt beruset.

— Ut over at vi ser at han tok ut penger fra minibanken, kan vi også ut fra mobilbasen i nærheten se at mobilen var sist påslått i Bryggegata, sier Tronstad.

Dersom heller ikke dagens leting gir resultat, vil politiet vurdere ytterligere søkt på utsiden av elvemunningen.