Southgate har imponert Det engelske fotballforbundet (FA) så langt, ifølge storavisen The Guardian. Avisen skriver at sjansene stadig øker for at 46-åringen får jobben permanent. Dét vil glede Henderson, som var Englands kaptein i 0-0-kampen mot Slovenia. Manchester United-spiss Wayne Rooney ble nemlig henvist til benken.

— Spillerne går veldig godt overens med Southgate. Vi er sammensveiset som gruppe, og vi har hatt møter om hvor vi ønsker å gå med dette laget. Manageren har vært briljant. Vi må sørge for å prestere sammen, slik at vi kan fortsette å jobbe sammen i lang tid framover, sier Henderson, ifølge Sky Sports.

Midtbanemannen roser Southgates lederegenskaper.

— Han gir spillerne ansvar. Han lytter til oss, sier Henderson, som også roser Wayne Rooney. Liverpool-kapteinen mener Rooney har taklet benkingen på en eksemplarisk måte. Han bruker samme adjektiv som det han hyller Southgate med.

— Wayne har vært briljant. Han er en spiller i verdensklasse. Da vi kom inn i garderoben mot Slovenia, ga han oss råd om hvordan vi kunne forbedre oss, sier Henderson. (©NTB)