— Jeg skal bli avdelingsdirektør hos Fylkesmannen, etter utdanningsdirektør Gunnar Skaar. I tillegg til utdanning skal jeg også ha barnevernet under meg, men jeg er litt usikker på hva tittelen min blir. Jeg er ikke så opptatt av titler egentlig, sier Kristin E. Robstad til Fædrelandsvennen.

Hun forteller at hun fikk jobben før sommerferien, og tiltrer 1. januar neste år.

Hennes forgjenger, Gunnar Skaar, gikk nylig av med pensjon.

Trist og spennende

Robstad sier det blir emosjonelt å forlate herredshuset, etter 24 år i kommunen. Hun har åtte år bak seg som oppvekstsjef, og før det jobbet hun som lærer, var hovedtillitsvalgt og jobbet som rådgiver i oppvekstseksjonen.

vi ønsker henne lykke til

— Det er trist og rart å forlate kommunen, hvor jeg har trivdes veldig godt, sier hun.

— Men nå blir det kjempespennende med ny jobb, og jeg er veldig glad i nye utfordringer. Og så får jeg mange dyktige medarbeidere hos Fylkesmannen, slik jeg hadde i Vennesla kommune, sier hun.

- Et tap

Utlysningen etter ny oppvekstsjef går ut i disse dager, og rådmann Svein Skisland sier at avgangen er et tap for staben.

— For kommunens del så er det sterkt beklagelig. Hun er en viktig kommunalsjef som har gjort en kjempejobb i mange år. Men vi ønsker henne lykke til i en spennende og viktig jobb for hele landsdelen.

I en sms onsdag kveld opplyser Kristin Robstad at hennes nye tittel blir avdelingsdirektør for utdannings- og barnevernsavdelingen.